Compania Boscov: Pasarea Phoenix A Statului Pennsylvania

In 2007, criza financiara a lovit SUA din plin, cauzand prabusirea subita a mai multor afaceri, chiar daca unele dintre ele aveau in spate o istorie de aproape 100 de ani. Cel mai la indemana exemplu de firma extrem de afectata si aproape falimentara e compania Boscov’s, firma care in urma cu cativa ani se afla intr-o concurenta acerba cu cei de la Walmart si JCPenney.

Ei bine, in 2007, cei de la Boscov’s nu numai ca au trebuit sa dea afara 80% dintre angajati, dar au trebuit sa inchida si 2 dintre cele mai mari magazine pe care le detineau, neputand sa mai plateasca chiria sau salariile personalului.
Din fericire, in 2007, compania a primit suficient capital cat sa isi salveze existenta, cu conditia ca din firma sa nu mai fie condusa doar de membrii familiei Boscov, ci de un consiliu director format din finantatori si actionari.

Astazi, in 2012, firma a inceput sa redobandeasca faima ce o aveau odata: si-a redeschis magazinele inchise in 2007, a facut angajari cu succes in posturile cheie, ba chiar a si descis o versiune online a magazinelor lor, acolo unde cu ajutorul unor cupoane Boscovs, au inceput sa vandal marfa la pret redus, marindu-si destul de mult cifra de afaceri, precum si numarul de comenzi.

Astfel, cei ce vor sa isi cumpere mobila(indeosebi cei din Reading, Pennsylvania, acolo unde e cartierul general al firmei), electronice mai ieftine, sau chiar si haine, pot sa viziteze fie magazinele offline, fie sa comande direct din magazinul online, beneficiind astfel de cupoane exclusiviste pentru membri, dar si de transport gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *