Comunicat de presa spatii verzi

posted in: Comunicate de presa | 0

Sosirea primaverii

A venit primavara, zilele frumoase revin iar dumneavoastra puteti sa incepeti sa va ocupati de gradina si gazonul dumneavoastra. Acum este timpul pentru a face inventarul materialelor pentru a ataca sezonul. Daca echipamentul dumneavoastra nu este suficient de dotat, puteti sa cautati la rubrica material pentru spatii verzi pe site-ul Agriaffaires.

Tunderea gazonului

Cand vine vorba de tunderea gazonului, in functie de zona care trebuie tratata, exista mai multe solutii pentru dumneavoastra.

Masina de tuns manuala pentru suprafete mici

Daca terenul dumneavoastra nu are mai mult de 100 de metri patrati, o masina de tuns manuala este solutia ideala. In ceea ce priveste masina de tuns, sunt modele pe benzina sau electice, echipate de asemenea cu un captator de iarba care este folosit pentru iarba taiata pentru a fi culeasa.

Tunderea suprafetelor mai mari

Avand o suprafata mai mare de tuns, solutia ce mai buna este un mini tractor echipat cu cupe rotative sau cositoare. Acest tip de utilaj va permite sa lucrati rapid pe suprafete intinse, poate fi de asemenea echipat cu un captator pentru iarba tunsa.
Cositoarele au adesea punti situate intre axe, sub sofer. Este un echipament performant pentru spatiile verzi, ideal pentru terenurile de fotbal de exemplu. Cupele rotative au un singur scop si anume pentru tunderea gazonului.

Polivalenta mini tractoarelor

Avantajul mini tractoarelor si a cupelor rotative este ca acestea pot fi in mare parte interschimbabile, mini tractoarele pot de asemnea efectua si alte tipuri de lucru, in incarcarea unei galeti sau toate tipurile de echipamente care se monteaza in trei puncte.

Gradina si plugul

Pentru a intretine o gradina, aratul solului este partea cea mai dificila iar pentru aceasta un instrument excelent poate sa va salveze pentru a face acest lucru rapid si fara efort, instrument cum este plugul. Plugul este un instrument pentru spatiul verde sau gradina destul de versatil, el poate sapa, intoarce solul sau se poate chiar tracta la remorca. Ele sunt instrumente bune, de incredere: bine intretinute, un plug poate tine foarte mult timp. Puterea dezvoltata de plug este foarte variabila si permite sa se lucreze la lucrari destul de importante.

Oricare ar fi nevoia dumneavoastra in materie de echipamente pentru spatii verzi, există sanse mari ca echipamnetul pe care il cautati sa fie pe Agriaffaires. Fara a numara echipamentele traditionale create pentru o nevoie specifica si vandute in diferite rubrici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.