Categorii
Internet

Tehnici de Marketing Online pentru promovarea afacerilor

Tehnici de Marketing Online pentru promovarea afacerilor
În ultimul deceniu, marketingul online a fost popularizat și primit cu generozitate în întreaga lume. Strategiile utilizate eficient în marketingul online au devenit elemente cheie în promovarea și succesul tuturor tipurilor de afaceri.

Cu o expunere extinsă în media disponibilă la un cost rezonabil, marketingul pe internet poate fi o platformă importantă în dezvoltarea afacerii dvs.

În acest articol vă prezint o listă de cinci tehnici de marketing online pentru promovarea afacerilor, tehnici testate pe internet, care vă pot ajuta afacerea să crească încontinuu.

1.Optimizare SEO sau optimizarea pentru motoarele de căutare
Acesta este un termen general, deoarece cuprinde numeroase tehnici de marketing online care cuprind Blogging-ul, recenzii aduse articolelor și aprecierile acestora.

În principiu, în Seo sunt trei elemente principale ale procesului de optimizare a site-ului pentru motorul de căutare:
a. site-ul web trebuie să fie ușor de utilizat;
b. este important să introducem cuvintele cheie întrun conținut de calitate și în URL-ul site-ului;
c. atragerea de linkuri de la alte domenii cu o autoritate mare.
După realizarea acestor pași rezultatele vor veni necontenit și cu siguranță ne vom regăsi în rezultatele organice ale motoarelor de căutare, direcționând astfel valoarea clienților potențiali către site sau blog.

2. Optimizarea în social media
Rețelele de socializare au câștigat o importanță imensă în ultimii ani, în promovarea și popularizarea afacerilor.

Social media precum Facebook, Twitter, Myspace și LinkedIn nu numai că ajută la crearea de link-uri, dar dacă obiectivele sunt bine executate în mod normal și totodată natural, ele pot juca un rol semnificativ în acordarea credibilității și încrederii produsului dvs. în rândul publicului țintă.

În social media, primul obiectiv al proprietarilor de afaceri este de a crea reclame care să devină virale. Până și acestea se află sub umbrela optimizării, care ne ajută la generarea de rezultate instantanee în favoarea afacerilor.

3. Publicitate prin motoarele de căutare
Motoarele de căutare au platforme dedicate pentru a realiza reclame plătite sub formă de text, banner sau video. Cele mai cunoscute sunt Facebook ads, Google Ads și Bing ads.

Aceste platforme ne permit realizarea campaniilor de publicitate care apar de obicei în fluxuri sau în primele rezultate anorganice ale motoarelor de căutare.

Sunt cinci condiții care determină succesul acestor campanii plătite:
a. alegerea cuvintelor cheie;
b. prețul ofertei;
c. pagina sau site-ul de destinație;
d. calitatea textului din anunțuri;
e. setarea audienței corecte:

Sunt diferite metode puse la dispoziție pentru promovarea unui anunț text sau al unui banner, dar setarea acestora ar putea fi o sarcină complexă pentru un începător, astfel vă recomandăm să angajați un specialist pentru a desfășura o campanie plătită.

4. Marketing prin e-mail
Trimiterea mesajelor comerciale prin e-mail saptamanale sau in jurul evenimentelor mari cum sunt Black Friday, către clienții dvs. actuali și potențiali este una dintre cele mai convenționale tehnici de marketing pe internet.

Succesul campaniei dvs. de e-mail marketing depinde foarte mult de calitatea compilării între audiența și interesele publicului vizat, precum și de construcția mesajului.

Sfat: pentru rezultate mai eficiente, este bine să optimizați campania de email marketing pentru utilizarea mobilă.

5. Director de listare a afacerilor online
Faptul că afacerea dvs. este înscrisă într-un director de listare de renume este unul dintre cele mai eficiente mijloace de a obține gratuit expunere în mediul online.

Pe lângă oferirea unui backlink către site-ul sau blogul dvs., un director de afaceri credibil poate oferi trafic de calitate. Acest lucru nu numai că ajută la îmbunătățirea clasamentului în motorul de căutare, dar creează și încredere și fiabilitate pentru afacerea dvs. în ochii potențialilor clienți.

Aceste tehnici online vor fi în mod considerabil utile în îmbunătățirea traficului online către site-ul sau blogul dvs. și, prin urmare, vor genera profituri mai mari și rentabilitatea investițiilor.

Categorii
Internet

Tu știi care au fost primele știri din istoria omenirii?

Atunci când vine vorba de știri, vrem să aflăm cât mai rapid și mai clar ceea ce este nou. Fie că este vorba despre politică internă sau externă, fie că este vorba de ultima prezentare de modă, sănătate sau rețete noi de mâncare cu care să îi întâmpinăm pe cei dragi, antena news ne ține la curent în fiecare zi.

Avem update-uri de ultimă oră la evenimentele politice, și știm cât de important este să fim informați, în așa fel încât să știm încotro să ne îndreptăm atenția. Orice informație de interes public trebuie să ajungă cât mai ușor la oameni, precum majorările salariale sau ale pensiilor și schimbările de lege.

În cazul în care suntem ceva mai puțin pasionați de politică, antena news ne aduce informații și evenimente din showbiz, cu ultimele apariții în public ale vedetelor preferate, tehnologie, cele mai noi modele de smartphone sau laptopuri, evenimente din sport sau noutăți auto. Avem acces la horoscop, ponturi despre afaceri de familie, sanatate, cele mai recente prezentări de modă și idei inovatoare legate de trucuri de frumusețe pe care le putem folosi zilnic, fie că mergem la serviciu, fie că vrem pur și simplu o zi de relaxare în intimitatea propriei case. Alături de antena news, putem să ne bem în liniște cafeaua de dimineață, în timp ce răsfoim cele mai noi știri, sau, dacă suntem în drum spre serviciu, pentru a nu ne plictisi în tramvai, autobuz sau metrou, putem citi cât mai multe știri din domeniile noastre de interes.

Este extrem de important să ne alegem o sursă de știri despre care știm că sunt reale, scrise de jurnaliști care nu doresc dezinformarea populației. Dacă tot vorbim de știri false, voi știți care au fost primele din istorie? Agenția de știri londoneză Reuters relatează un discurs al Papei Francisc al Bisericii Catolice, care susține că primele știri false au pornit chiar din Grădina Edenului, odată cu Șarpele ce i-a spus Evei să mănânce și Pomul Cunoașterii pentru a ajunge atotștiutoare, asemenea lui Dumnezeu. Chiar dacă aderăm sau nu unei religii, ideea Papei Francisc este extrem de viabilă pentru situația lumii moderne. Avem acces ușor și rapid către știri, dar nu știm dacă sunt reale sau nu. Tocmai de aceea antena news vine cu un site online de știri ce se adresează cetățenilor ce își doresc știri corecte, aduse la timp.

Pentru că avem acces la internet aproape oriunde am merge, este important să avem și o sursă constantă de știri, de unde să ne luăm doza zilnică de informați. Fie că vorbim despre turneele de tenis în care participă Simona Halep și despre care vrem să știm la timp care sunt noutățile, fie că vorbim despre starea de sănătate a pilotului de curse Schumacher, sau chiar despre țările în care nu trebuie să dai nici un test auto pentru a avea permis de conducere, antena news este aici, gata să ne ofere orice informație am avea nevoie.

Categorii
Internet

Tehnologii noi aparute ne bat la usa

In zilele noastre tehnologia avanseaza din ce in ce mai repede iar noile tehnologii aparute au inceput sa se propulseze cu viteza catre alte frontiere inimaginabile ale stiintei.

Oamenii de stiinta au visat mult timp sa dezvolte computere cuantice, masini care se bazeaza pe legile arcane ale fizicii pentru a indeplini sarcini cu mult peste capacitatea celor mai puternice supercomputere de astazi.

In teorie, o astfel de masina ar putea crea modele matematice prea complexe pentru computerele standard, extinzand foarte mult gama si precizia previziunilor meteorologice si previziunile pietei financiare, printre altele. Ei ar putea simula procesele fizice, cum ar fi fotosinteza, deschizand noi frontiere in energia verde. Calculul cuantic ar putea, de asemenea, sa rastoarne inteligenta artificiala la un nivel mult mai ridicat de sofisticare.

Cercetatorii de la Centrul de Cercetare pentru Optoelectronica din cadrul Universitatii din Southampton au dezvoltat o noua forma de stocare a datelor care ar putea supravietui potential de miliarde de ani. Cercetarea consta in sticla nanostructurata care poate inregistra date digitale in cinci dimensiuni utilizand scrierea cu laser femtosecond.

Depozitul de cristal contine 360TB pe disc si este stabil pana la 1000 de grade Celsius. Inregistrati date utilizand un laser ultra-rapid, care produce pulsuri scurte si intense de lumina – la ordinul a cate un quadrillion de secunda fiecare – si scrie fisierul in cuart topit.

Un institut de cercetare militara rus a dezvoltat un nou set de armuri de lupta care combina protectia balistica cu senzori, un exoskeleton alimentat si un afisaj heads-up.

Dezvoltat de Institutul Central de Cercetare pentru Constructia de masini de precizie, o intreprindere militara si aerospatiala de stat, tinuta este descrisa de Rusia Today ca fiind \”asemanatoare cu echipamentele Star Wars\”. Acesta include o casca de tip motocicleta care protejeaza complet capul si care proiecteaza un afisaj heads-up in campul vizual al purtatorului. Casca ofera protectie totala capului si ochilor purtatorului.

Categorii
Internet

SmartAdLive – Aplicatia care revolutioneaza conceptul de publicitate pe terminale mobile

In premiera mondiala, un Start-up romanesc a dezvoltat o aplicatie care revolutioneaza piata de publicitate pe terminale mobile. Daca pana in prezent, numarul de solutii concrete de publicitate in aceste medii a fost aproape inexistent, incepand din acest an companiile au la indemana un nou instrument prin care se pot adresa unui public targetat. SmartAdLive este singura solutie reala care livreaza publicitate targetata pe terminale mobile la nivel mondial.

SmartAdLive este o aplicatie care livreaza intr-un mod total permisiv reclamele catre un public targetat. Target-area se poate face in functie de mai multe criterii cum ar fi: sex, varsta, locatie (rezidenta, geolocatie ), hobby-uri, obiceiuri, interese de turism, preferinte culinare, preferinte shopping, studii, familie, ocupatie, nivel de trai plus alte informatii care pot ajuta la o targetare eficienta. Nivelul de securitate al aplicatiei este extrem de mare, datele utilizatorilor fiind pastrate in siguranta deplina. Compania care detine drepturile de administrare ale aplicatiei SmartAdLive este inscrisa la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Dezvoltatea aplicatiei vine ca o solutie fireasca a cererii din ce in ce mai mari de publicitate la nivelul dispozitivelor mobile (smartphone-uri, tablete, etc) datorita numarului din ce in ce mai mare al utilizatorilor care folosesc aceste medii. Telefonul mobil este cel mai folosit device in viata de zi cu zi, practic media de utilizare a unui smartphone sau tableta fiind de 2 ore si 21 de minute zilnic pentru un utilizator. S-a demonstrat ca 50 % dintre utilizatorii de smartphone-uri folosesc aceste dispozitive pentru a accesa internetul. De asemenea, 67 % dintre cei care vad o reclama pe un dispozitiv mobil viziteaza site-ul comerciantului, 37 % contacteaza telefonic comerciantul, iar 52 % dintre ei ajung sa viziteze magazinul fizic al comerciantului daca acesta este locat in proximitatea lui. De asemenea, utilizatorii care acceseaza site-urile companiilor conduc la o rata de conversie cu mult mai mare fata de orice alte medii.

Concluzionand, dorinta fiecarei companii este de a ajunge cat mai rapid si intr-un mod cat mai eficient la utilizatorii terminalelor mobile. Ca un raspuns la nevoia de mai sus, solutia vine de la SmartAdLive, o aplicatie care revolutioneaza conceptul de mobile advertising. Aplicatia are in spate un sistem extrem de complex care asigura eficienta maxima, mii de ore de testare si reprezinta rezultatul muncii unui numar de 45 de programatori si designeri.

Practic aplicatia SmartAdLive se bazeaza pe afisarea reclamei unei companii, direct pe ecranul smartphone-ului sau tabletei unui utilizator atunci cand acesta este apelat sau primeste un SMS. Utilizatorul are posibilitatea de a vizita website-ul companiei, de a distribui reclama acesteia pe diferite retele sociale printr-un simplu click, are posibilitatea de a apela telefonic compania sau de a fi directionat spre sediul sau afacerea companiei. Utilizatorul poate salva oferta (in cazul unui voucher sau a unui cupon) pentru o folosire sau distribuire ulterioara pe retelel sociale.

Aplicatia este disponibila pentru terminalele care folosesc sistemul de operare Android, sistem care a trecut de o cota de piata de peste 75 % in 2013. Vestea buna este ca utilizatorii de iOS pot beneficia de avantajele acestei aplicatii in curand, compania urmand sa lanseze in viitorul apropiat o varianta similara si pentru iPhone sau alte dispozitive care folosesc iOS.

Aplicatia SmartAdLive ofera beneficii foarte importante cum ar fi: afisare full screen, calitate HD, 199% garantia vizualizarii reclamei, posibilitatea ca utilizatorul sa revina asupra reclamei. Un alt beneficiu foarte important oferit de SmartAdLive este ca permite livrarea mesajului publicitar instant pe displayul utilizatorului. Mesajul publicitar ajunge la cine trebuie, atunci cand trebuie si unde trebuie. Companiile care vor folosi aplicatia SmartAdLive pot beneficia de un instrument care promite recuperarea rapida a investitiilor.

Aplicatia este disponibila in Google Play la adresa: https://play.google.com/store/search?q=smartadlive&hl=ro
Pentru mai multe informatii : www.smartadlive.com / www.smartadlive.ro
Pentru contracte de publicitate puteti contacta agentia Target Web

Categorii
Internet

Lucrari si firme constructii, santiere, reparatii auto

Ai o lucrare de constructii, un plan sau un proiect care necesita ajutorul unor specialisti? My Builders poate fi ajutorul de care ai nevoie! Fie ca lucrarea ta de constructii este una mica si are nevoie de o echipa de cativa mesteri, fie ca ai nevoie de o intreaga firma de constructii, My Builders iti sta la dispozitie cu informatii si executanti din toate orasele si cu toate gradele de pregatire intr-ale lucrarilor de constructii.

Esti un beneficiar, ai un santier si nu dispui de executanti bine pregatiti? Nu ai timp la dispozitie pentru a cauta mesteri independenti sau firme de constructii? Anunturile din domeniul lucrarilor de constructii sunt prea multe, prea vagi si prea ineficiente? Noi iti punem la dispozitie o multime de lucrari de constructii si o lista lunga de executanti si firme de constructii, totul intr-un singur click. Intermedierea o facem tot noi, tot ce trebuie tu sa faci este sa iti alegi unul sau mai multi dintre mesterii ce vor selecta lucrarea ta de constructii.

Domeniile in care activeaza mesterii nostri sunt din cele mai variate, la fel ca si nevoie tale. Pe My Builders vei gasi ajutor, fie ca ai nevoie de un instalator, un faiantar, cineva care se pricepe la amenajari interioare, un gradinar sau o persoana care sa se ocupe de proiectarea casei tale.

My Builders iti aduce la un click distanta un numar intins de specialisti in lucrari de constructii si de firme de constructii cu care sa colaborezi. In acest timp, site-ul colaboreaza cu peste 1300 de mesteri, iar numarul este in continua crestere. Prin urmare, lucrarea ta de constructii, finisajele pe care trebuie sa le faci sau gradina pe care vrei sa o reamenajezi are toate sansele sa isi gaseasca un executant care sa iti asigure un raport calitate – pret bun si o colaborare de succes.

La capitolul amenajari interioare, My Builders sectiunea „Finisaje” iti va aduce raspunsul pe ce il cauti. Aceasta este populata de aproape 300 de executanti specializati in amenajari interioare din toate colturile tarii, astfel ca, oriunde te-ai afla, vei putea gasi cel putin un mester in apropierea ta.

Iti sugeram sa nu mai astepti. Vara bate la usa, sezonul este perfect pentru inceperea, continuarea sau finalizarea oricarei lucrari de constructii. Cu siguranta vei avea nevoie de o piscina, un foisor sau macar un leagan in care sa te rasfeti la soare in acest anotimp, iar iar firmele de constructii ce colaboreaza cu My Builders asteapta sa fie contactate si sa inceapa lucrul!

Categorii
Internet

Eatermagazine! Retete culinare, bucatari, restaurante, cluburi!

Afla cele mai noi informatii culinare cu Eatermagazine!

Eatermagazine este revista cu cele mai noi informatii culinare! Numai la Eatermagazine vei fi mereu la curent cu cele mai originale retete, cele mai în vogă restaurante si cei mai creativi bucatari.
Eatermagazine este ghidul tau de informatii culinare! Nu stii ce sa gatesti? De la Eatermagazine afli cele mai exotice retete, folosite de bucatarii din restaurante romanesti si din strainatate. Afla direct de la bucatari celebrii ultimele informatii culinare, care sunt cele mai noi retete si cele mai bune restaurante din orasul tau, doar citind Eatermagazine.
Acum ca incepe vacanta de Paste, Eatermagazine iti propune retete originale, atat pentru post cat si pentru masa de Paste. Nu vrei sa gatesti pentru toata familia? Numai cu Eatermagazine afli care sunt cele mai ispititoare oferte la restaurante, cu ocazia Sfintelor Sarbatori. Afla cele mai interesante informatii culinare, direct de la sursa, numai cu Eatermagazine! Vrei sa stii care sunt cele mai avantajoase preturi în restaurante? Vrei sa afli unde se gasesc cei mai buni bucatari din Capitala? Esti curios unde se prepara cele mai traznite retete? Eatermagazine si-a propus sa iti asigure doza zilnica de informatii culinare. Numai in Eatermagazine gasesti profilul si recenzia celor mai noi restaurante, interviuri cu si despre cei mai buni bucatari și cele mai noi informatii culinare! Daca esti gurmand sau bucatar, Eatermagazine este ghidul de care ai nevoie! Fie ca vrei sa inveti retete noi, fie ca nu te poti decide asupra unui restaurant, Eatermagazine iti sare in ajutor cu cele mai noi informatii culinare. Se apropie vacanta! Cu Eatermagazine afli care sunt cele mai renumite restaurante de pe litoral! Tot de la Eatermagazine afli si care sunt cei mai buni bucatari de la cabanele de la munte! Vrei sa stii ce taverne folosesc cele mai bune retete de preparare a pestelui? Cu Eatermagazine afli cele mai noi informatii culinare! Ai o aniversare? O sarbatoare in familie? Eatermagazine te invata retete usoare, rapide si gustoase, pentru a face o impresie buna invitatilor. Chiar daca esti stangaci in bucatarie, Eatermagazine te ajuta sa devii un bun bucatar!
Daca esti pasionat de bucatarie, fermecat de savori si indragostit de arome, Eatermagazine iti va fi tovaras de drum intr-o calatorie culinara inedita! Pe langa cele mai noi informatii culinare, Eatermagazine te ajuta sa alegi cele mai bune restaurante si iti dezvaluie cele mai noi retete, aflate de la cei mai respectati bucatari!

Categorii
Internet

Retelele de socializare, tot mai des folosite

Cunoscutele retele de socializare precum Facebook, Google + sau Twitter sunt tot mai des accesate datorita eficientelor sale.

Acestea au fost dezvoltate tot mai mult in ultima vreme, oferind posibilitatea de a consulta in timp real diverse informatii, fie legate de cunostinte sau prieteni, fie pentru a afla ultimele stiri sau noutati din diverse alte domenii. http://www.vest24.ro

Legaturile si posibilitatea de a comunica cu prietenii a devenit una tot mai usoara datorita acestor site-uri, nu aveti nevoie decat o simpla conexiune la internet si un dispozitiv optim pentru a rula retelele de socializare.

Cea mai cunoscuta retea de socializare este Facebook, aceasta a devenit in scurt timp un adevarat business datorita numarului foarte mare de utilizatori. Pentru fiecare dintre noi este important sa vedem poze cu prietenii aflati la mare distanta, este important sa vedem ultimele noutati si sa tinem legatura cu cei dragi.

Retelele de socializare sunt prezente pe fiecare gadget ( pc, tableta si smartphone ), iar numarul persoanelor care le folosesc este in continua crestere. Pentru a va inregistra pe o retea de socializare nu trebuie decat sa va creati un cont cu ajutorul adresei dumneavoastra de mail pentru a confirma inregistrarea. Momentan retelele de socializare dispun de scripturi dezvoltate ce va indica cu precizie lista prietenilor care folosesc acest retele, este indeajuns doar sa ii aceptati in lista dumneavoastra de prieteni iar apoi puteti tine legatura in orice moment doriti.

Folositi cu incredere toate aceste retele de socializare precizate anterior, nu pierdeti timpul si profitati de aceasta ocazie pentru a tine legatura cu cei dragi.

Categorii
Internet

Chilipiruri peste tot cu noul internet 4G

Ca auto-proclamați, cautatori de ieftineala profesionali, suntem mereu în căutare de cele mai bune oferte. Indiferent daca sunt de cumpărături, fie că este vorba articole de birou, haine, pantofi, sau mobilier, fiecare avem trucurile noastre pentru a obține cel mai bun preț la articolele ce ne le dorim. În loc de a cumpăra un proaspăt ieșit TV tot mai cumpăram acela ce sta pe rafturile vechi de câteva luni. E posibil sa știi, de asemenea, exact atunci când magazinele vor trimite articole nevândute la magazinele tale preferate cu o reducere substanțiala. Poate că cea mai mare realizare de a agăța o afacere on-line in aceste zile este o reprezintă si contractarea unui serviciu de internet 4G, si vei fi capabil de a captura oferte destul de avantajoase oriunde te duci.

internet 4g oferta

Cea mai mare problemă cu care vă confruntați atunci când începe vânătoarea de preturi este că atunci când veți găsiți o afacere buna, ai foarte Putin timp pentru a contempla achiziția. Dacă lăsați in urma acest magazin și reveniți a doua zi, articolul nu va fi acolo sau va fi repus la prețul inițial. Dintr-o perspectivă de afaceri, acest lucru are un sens perfect si este foarte probabil că, odată cu experiența dumneavoastră ați fost mult timp conștient de această situație. Cu toate acestea, cu ajutorul conexiunii la internet mobil, vei fi capabil de a căuta chilipiruri oriunde ai merge.

Așa cum va folosiți telefonul pentru a suna și a te consulta cu un prieten pentru o noua achiziție, vei putea acum să faci același lucru cu conexiunea la internet 4G. De fapt, tehnologia pe care aceasta ultima „invenție” are la baza conectarea legată de rețeaua 3G și tehnologia pe care telefoanele mobile funcționează. Atât timp cât rețeaua dumneavoastră oferă o acoperire într-o anumită zonă, sunteți capabili de a efectua apeluri cu telefonul prin VoIP. Același lucru este valabil pentru acest tip de telefonie cu ajutorul celei mai recente tehnologii de internet 4G. Dacă te gândești la asta, acest context, schimbă complet modul in care oamenii sunt capabili de a utiliza internetul.

Ce este, de asemenea, un mare avantaj despre conexiunea la internet 4G este că vă oferă acces deplin la întreaga lume de cumpărături, care este disponibil si on-line. Acest lucru nu înseamnă că nu ar trebui să continuați să ieșiți pe la magazine, mai degrabă, puteți verifica de afară articolele în persoană și apoi uita-te pentru un preț mai bun on-line. Cele mai multe magazine au site-uri și există, de asemenea, magazine online cu reduceri substanțiale, de asemenea. S-ar putea sa găsiți o pereche de pantofi sau teniși scumpi in magazin, dar sa găsiți mai târziu, aceeași pereche la jumătate din prețul pe Ebay sau pe Okazii.

Cel mai bun din toate, abonamentul la internet 4G este în sine un chilipir. Nu numai ca exista la un preț competitiv în comparație cu alte furnizorii de internet, dar puteți utiliza conexiunea în orice moment, oriunde te duci. Acest tip de conexiune este, cu siguranță perfecta pentru un vânător de afaceri ca tine, cu ajutorul conexiunii la internet mobil vă sunt garantate șansele de a agăța unele oferte uimitoare.

Nu uitați sa contactați compania dvs. de internet 4G,sa verificați acoperirea pentru zona dvs. si sa întrebați si de preturi! Sigur exista o vânătoare de oferte si in acest domeniu.

Categorii
Internet

Oferte de pe site-uri de reduceri

Barcelona este un oras de vis, unde, cu siguranta cu totii vrem sa ajungem. Luminile colorate ce infrumuseteaza strazile ne umple de curiozitate si astfel spiritul aventurier iese la iveala.
Daca vrem sa facem plaja in timp ce admiram muntii, sa ne plimbam printr-un oras vechi si apoi sa iesim in cluburi si baruri moderne, dupa care sa dam o tura prin muzee, sau daca ne place fotbalul foarte mult sa vizitam stadionul, nu trebuie sa mai stam pe ganduri ci trebuie sa accesam un site de reduceri cu ajutorul caruia ne achizitionam vouchere si am plecat la Barcelona.
Accesand un site de reduceri, putem avea parte de o vacanta la Barcelona cu bani foarte putini in care intra si cazarea si biletul de avion dus-intors.
Achizitionand un voucher de pe un site de reduceri, platim doar 165 Euro de persoana pentru cazare 3 nopti si 4 zile intr-un hotel de 3*, inclus transport cu avionul dus-intors.
Cand dam peste o asa oferta, este putin cam greu sa ne abtinem si sa nu achizitionam voucherul, tocmai de aceea se si vand rapid.
Sistemul este foarte simplu.
Clientul intra pe site, achizitioneaza voucherul online, cu cardul si apoi cu voucherul merge si isi achizitioneaza tot pachetul (cazarea si biletul de avion) de la agentia de turism care a facut aceasta oferta.
Astfel de site-uri reprezinta o afacere atat pentru furnizor (in cazul nostru agentia de turism care a facut oferta) cat si pentru cumparator (noi ce ne bucuram de aceste reduceri).
Nu mai stati pe ganduri si accesati un site de reduceri pentru a va bucura de ofertele puse la bataie.

Categorii
Internet

Tinerii din Europa solicită sprijinul autorităţilor şi companiilor din domeniul IT pentru combaterea pericolelor din mediul online

Bucureşti, 10 iulie 2012 Participanţii la Şcoala de Vară Europeană Sigur.Info, reuniţi din opt ţări, au dezbătut timp de şapte zile, alături de echipa proiectului Sigur.Info și experţi în domeniu, problemele cu care se confruntă atunci când navighează pe Internet şi posibile soluţii pentru evitarea şi combaterea acestora.

În perioada 1 – 7 iulie, Organizaţia Salvaţi Copiii România, coordonatorul naţional al programului Sigur.info, cu suportul Comisiei Europene si al reţelei INSAFE, au organizat a treia ediţie consecutivă a Şcolii de Vară Europene dedicată siguranţei pe Internet. La eveniment au participat 36 de copii şi tineri din opt ţări, cu vârste cuprinse între 12-19 ani, implicaţi în promovarea siguranței online la nivel național și european. Țările reprezentate au fost: Germania, Portugalia, Letonia, Bulgaria, Cipru, Slovacia, Olanda şi România. Subiectele discutate de către participanţi au vizat: securitatea datelor personale pe Internet, dependenţa de calculator şi Internet, pericolele reale din lumea virtuală și implicarea activă a tinerilor în elaborarea de strategii educaționale.
“Ne bucurăm să susţinem pentru al patrulea an consecutiv această Şcoală Europeană de Vară, care are scop dublu: să formeze şi să instruiască tinerii care acţionează ca lideri în comunităţile lor, dar şi să îi consulte cu privire la politicile şi acţiunile care să fie adaptate nevoilor acestora. Faptul că în fiecare an suportul şi sprijinul european creşte demonstrează că Şcoala Europeană de Vară este un model de bună-practică”, declară Gabriela Alexandrescu, Preşedinte Executiv, Salvaţi Copiii România.

Cercetarea EU KIDS ONLINE III, realizată în 25 de state europene, a dezvăluit că:

• 19% dintre copiii români de 9-16 ani au văzut mesaje sexuale pe internet. Acest procent include 6% dintre copiii de 11-16 ani care au văzut imagini cu persoane făcând sex și 2% care au văzut imagini sexuale violente. Aproape jumătate (44%) dintre copiii de 9-16 ani care au văzut imagini sexuale au declarat că au fost deranjați de ele.
• 27% dintre copiii români de 11-16 ani au văzut conținut potențial dăunător, cum ar fi site-uri rasiste (15%), pro-anorexie (11% din totalul copiilor investigați, procentul ridicându-se la 20% pentru fete de 14-16 ani) și site-uri de auto-mutilare (9%).
• Copiii români înregistrează unul din cele mai mari procente pentru vizibilitatea profilului lor, aproape jumătate declarând că profilul lor este public (44% dintre cei care au un profil); Ei sunt sunt printre cei care îşi dezvăluie într-o mare măsură date personale în profilul lor (22% dintre cei care au un profil), cum ar fi numărul de telefon sau adresa de acasă.

Pentru a încerca să găsească soluţii privind aceste probleme, Organizaţia Salvaţi Copiii a organizat un atelier de lucru care a avut drept scop consultarea participanţilor cu privire la propunerile lor pentru autorităţi, industria IT, părinţi şi copii, cu scopul de creşte nivelul de siguranţă în navigarea pe Internet. Printre cererile înaintate de tineri s-au remarcat ca fiind prioritare următoarele:

• Necesitatea includerii unor lecții privind siguranța pe Internet în cadrul orelor de curs și susținerea unor informări pentru părinții acestora, în cadrul ședințelor dedicate.
• Necesitatea investițiilor companiilor de profil (provideri de Internet, producători de software) în campanii de informare și responsabilitate socială. Copiii participanţi au sugerat introducerea unui antivirus gratuit asociat fiecărui sistem de operare şi fiecărui pachet de conectare la Internet.
• Deschiderea autorităţilor către mijloace moderne de informare (website-uri, aplicaţii) asupra pericolelor din lumea online, dar şi asupra intervenţiilor legale care sunt posibile. Participanţii au susţinut şi continuarea investiţiilor financiare ale autorităţilor (precum programul Safer Internet).
• Existenţa unor mijloace de protecţie mai eficientă împotriva spam-ului.
• Comunicarea dintre părinte şi copil cu privire la activităţile online.
• Existenţa unor mijloace de protecţie sporită pentru Internet pe telefonul mobil.

“M-am simţit excelent în această Şcoală de Vară, pentru că am avut ocazia să discutăm despre Internet, element reprezentativ pentru generaţia noastră, dar şi să ne distrăm în cadrul actvitităţilor de timp liber organizate de echipa Salvaţi Copiii. După această Şcoală de Vară, cred că e foarte important ca toate produsele asociate cu utilizarea Internetului să fie însoţite de un CD cu resurse privind utilizarea corectă şi sigură, aşa cum se întâmplă, de exemplu, cu electrocasnicele”, a declarat Lubos, participant din Slovacia la Şcoala de Vară Sigur.Info.
Organizația Salvați Copiii România mizează pe participarea tinerilor în procesul de dezvoltarea a unor proiecte și activități care au ca obiectiv educația și protecția lor. În acest sens, participanții au beneficiat la începutul Școlii de Vară de un workshop dedicat scrierii de proiecte, fiind invitați să elaboreze propuneri de activități pe tema siguranței online. Cele 6 echipe trans-naționale au participat la concursul de proiecte finalizat pe 6 iulie 2012, iar proiectul câștigător a fost realizat de o echipă mixtă compusă din reprezentanţi ai României, Slovaciei şi Olandei. Acesta vizează realizarea unei platforme sub formă de revistă online, ai cărei editori şi administratori să fie copiii implicaţi în programul Safer Internet din toate ţările europene. Platforma va conţine recenzii, sfaturi şi experienţe referitoare la siguranţa pe Internet.

Organizaţia Salvaţi Copiii România va continua să susţină acest gen de evenimente, devenite spaţii de consultare a copiilor privind subiectele care îi privesc şi percepţia lor asupra politicilor menite să îi protejeze.

Alte informaţii detaliate sunt disponibile pe site-urile:
www.sigur.info ; http://blog.sigur.info/ ; www.facebook.com/sigur.info ; www.helpline.sigur.info

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm contactaţi:
Ovidiu Măjină, Coordonator Sigur.Info, Salvaţi Copiii România
Tel.: 021 311 75 96; 0744 300 476
E-mail: ovidiu.măjină@salvaticopiii.ro