Concediul de 1 Mai si de Paste: Iata cele mai bune oferte de turism pentru Romania

posted in: Turism | 0

Ultimii ani au reprezentat o perioada de repaus pentru turismul romanesc in comparatie cu perioadele prospere ale tarii noastre, atat din cauza evenimentelor sociale si economice nefavorabile, cat si a promovarii intense a turismului international si a preturilor accesibile din strainatate.

Cu toate acestea, multe dintre destinatiile de pe teritoriul Romaniei au pregatit turistilor oferte turism 2015 in colaborare cu agentia de turism Sejur 24.

In asteptarea scurtelor concedii cu ocazia zilei de 1 Mai si de Paste, atat persoanele de pe teritoriul tarii noastre, cat si turistii straini, scaneaza cele mai convenabile oferte de turism pentru a petrece momente de destindere alaturi de prieteni, familie, parteneri sau chiar singuri intr-o locatie unde relaxarea este prioritara, iar serviciile de inalta calitate sunt asigurate.

Sejur24 ofera tuturor turistilor pachete de vacanta si oportunitatea de a petrece un

<a href=”http://www.sejur24.ro/oferte-sejur-Litoral-165sr.html”>sejur litoral Romania</a>

 in cele mai populare statiuni, dar si in locatii precum Baile Felix, Poiana Brasov, Sinaia, etc., unde turistii vor intalni conditii de cazare de lux, servici la standarde internationale, obiective turistice care sunt destinate oricarei categorii de varsta, etc. Destinatiile de la malul Marii Negre sunt favoritele publicului din acest an, iar o varietate de oferte turism 2015 sunt puse la dispozitie pentru statiuni precum Mamaia, Neptun, Saturn, Eforie Nord, Jupiter, Venus, etc. Astfel, iubitori de soare pot intampina sezonul cald chiar pe plajele amenajate modern ale Marii Negre. Persoanele care doresc sa petreaca un sejur relaxant si sunt in cautarea unor oferte de cazare hoteluri Mamaia vor avea de ales intre hoteluri de 3, 4 sau 5 stele si pachete de vacanta cu pensiune completa, demipensiune, mic dejun sau fara masa, in functie de preferinte.

Cei care doresc sa profite de atmosfera relaxanta creata intr-un mediu ambiental in interiorul hotelurilor care pun la dispozitie oferte turism 2015, pot achizitiona pachete de vacanta din timp, dar si last minute. O varietate de oferte de cazare hoteluri Mamaia poate fi analizata de catre cei care au nevoie de momente de respiro de care pot profita din plin cu ocazia concediului de 1 Mai si de Paste. Mese festive, concerte si multe alte surprize vor fi pregatite pe litoralul romanesc, iar oaspetii hotelurilor de lux se vor putea bucura de tratamentele centrelor de wellness, de piscine private si de asistenta personalului calificat. Un numar semnificativ de oferte turism 2015 au fost oferite de catre hoteluri precum Hotel Phoenicia Luxury, Hotel Palas, Hotel Condor, Hotel Bavaria Blu si multe altele care pot fi analizate pe pagina web a agentiei Sejur 24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *