Concert Roger Waters in Bucuresti

10/01/2013 | Autor: | Posted in Muzica

In data de 28 august 2013, in Bucuresti va avea loc un concert tinut de unul dintre membrii fondatori ai trupei de rock progresiv Pink Floyd.

Evenimentul va avea loc in Piata Constitutiei, este organizat de E-magic si este unul dintre cele mai importante si asteptate evenimente rock din Bucuresti de anul acesta.

Pink Floyd este cu siguranta una dintre cele mai iubite trupe rock din istoria rockului. Roger Waters vine cu o productie inspirata din al unsprezecelea si cel mai celebru album al trupei, „The Wall”.

Concertul Roger Waters din Bucuresti va combina avantajele tehnologiei moderne cu reprezentatia live, iar Sala Palatului va gazdui unele dintre cele mai impresionante proiectii digitale, efecte si decoruri sub conceptul „Zidului”, devenit deja o legenda si un simbol al trupei Pink Floyd.

Productia „The Wall” a fost pusa in scena in anii 1980 de 29 de ori. In Germania, concertul a fost sustinut in anii ’90, ca miscare de rezistenta si de sarbatorire a marii victorii umane reprezentate prin caderea zidului Berlinului.

Decorul pentru productia “Zidului” este fabulos, atat ca latime, cat si ca inaltime si suprafata a scenei. Zidul are aproximativ 12 metri inaltime si 20.000 de metri suprafata si este inaltat intre Roger Waters si spectator. Zidul este o productie conceptuala si o metafora care exprima mesajul trupei din intregul album.

Trupa Pink Floyd este celebra datorita rockului progresiv si psihedelic. Cele mai cunoscute albume, devenite legenda printe fani, sunt: “Dark Side of The Moon”, “Wish You Were Here”, “Animals” si, bineinteles, cel mai celebru, “The Wall”.

Fanii trupei pot sa cumpere bilete pentru concert Roger Waters din reteaua MyTicket, iar biletele au preturi intre 135 lei si 950 lei, in functie de distanta fata de scena sau biletele cu loc/fara loc. Locurile pe scaune costa intre 600 RON si 1000 RON.

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 9 articole .In curand si alte noutati.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?