Concurs Libris : castiga un laptop Dell

posted in: Cumparaturi | 0

In perioada 07-12 iunie, Libris.ro a demarat o noua campanie de sustinere si promovare a lecturii in randul copiilor si al elevilor din intreaga tara.

premii libris

In libraria noastra online va asteapta peste 25.000 de titluri de carte, cu subiecte si domenii de interes, ce pot fi oferite drept premii elevilor cu rezultate foarte bune la invatatura.

Si pentru ca incurajam performanta, am pregatit si noi un premiu special.

Toate comenzile de minim 75 de lei plasate pe site-ul www.libris.ro in perioada 07-12 iunie 2016 vor intra in mod automat la tragerea la sorti, pentru castigarea unui Laptop Dell, in valoare de 1.889 de lei.

Extragerea castigatorului va avea loc in data de 17 iunie, iar norocosul posesor al laptopului oferit de Libris Brasov va fi anuntat atat pe pagina de internet : www.libris.ro, cat si prin telefon, la numarul trecut în comanda.

Ca noutati, amintim noile titluri de carte din sectiunile carti enciclopedii alaturi de carti literatura romana si literatura copii

Va reamintim ca magazinul nostru virtual libris.ro este in prezent singurul din Romania care ofera clientilor transport gratuit prin curier, indiferent de valoarea comenzii, in orice colt din tara.

Asadar, spor la cumparaturi online si lectura placuta !

Follow Libris-Online:

Libris.ro este cea mai mare librarie online din Romania. Libris ro este cea mai mare comunitate de clienti multumiti: peste 600.000! Libris.ro este cel mai mare depozit de carte din tara: peste doua milioane de carti. Libris.ro inseamna o oferta fara concurenta: peste 100.000 de carti (29.000 de titluri in limba romana si peste 80.000 in limba engleza), peste 2.100 de albume muzicale, 700 de filme si o varietate de jocuri pentru copii. Libris.ro inseamna livrare prompta, amabila si gratuita (din august 2013!). Orice comanda, indiferent de valoarea ei, ajunge, prin curier, in orice parte a tarii. Libris.ro inseamna “Respect pentru oameni si carti”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *