Conferinta si lansare carte Lise Bourbeau: „Gaseste Raspunsuri”

Te invit cu drag sa-ti gasesti raspunsurile mult cautate la intrebarile tale profunde despre…frici si credinte, despre bani si abundenta, despre senzualitate si sexualitate, despre emotii, sentimente, iertare.

Poti gasi raspunsuri pe aceste teme in conferinta cu INTRARE LIBERA ce are loc vineri, 27 martie, ora 19, la Sala Dalles, et 1, in cadrul Targului Ezoteric si de Spiritualitate.

Conferinta este sustinuta de Clara Toma , trainer, coach, editor si autor de carti de dezvoltare personala si de Luminita Baltaretu, practician „Asculta-ti corpul!”

Conferinta  va fi urmata de lansarea oficiala a cartii „Gaseste Raspunsuri” scrisa de celebra autoare Lise BOURBEAU si publicata la Editura Ascendent.

Locurile la acest eveniment sunt limitate si se ocupa in ordinea inscrierilor ferme la adresa de e-mail claratoma@exprimari.ro sau la nr. de mobil 0747085371.

La eveniment puteti gasi toate titlurile Lisei Bourbeau iar cu aceasta ocazie puteti beneficia de bonusuri atractive la cartile achizitionate.

Multumiri sponsorului acestui eveniment: Clinica Eliade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *