Constructia de baze sportive

posted in: Sport si Recreatie | 0

Gradul de civilizatie al unei tari este data si de infrastructura sportiva, premisele cresterii campionilor de maine. Romania, dupa cum bine stim, este o tara inca deficitara la acest capitol, desi de-alungul timpului cei mai buni ambasadori ai tarii noastre au fost insasi sportivii.
Lucrurile incep sa se schimbe in bine, mai ales dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. Accesul la fondurile europene nerambursabile au impulsionat antreprenorii si reprezentantii guvernului sa investeasca in aceste baze sportive.
Acatrans este una dintre putinele companii din Romania care pot asigura partea de consultanta, proiectare si constructie de la A la Z a unei baze sportive. Portofoliul nostru cuprinde numeroase lucrari, atat pentru clienti persoane fizice, dar mai cu seama pentru societati care isi pun la dispozitie iubitorilor de sport, terenurile, dotate cu plase de protectie, nocturma, tabela, vestiare si toate elementele auxiliare unui teren de sport modern.
Credem in utilitatea acestor investitii, prin urmare, punem multa pasiune in munca noastra, sperand ca astfel ajutam o comunitate, un grup de persoane, a caror satisfactie reprezinta cartea noastra de vizita.
Incurajam constructia de terenuri de sport, avand toate utilitatile care sa atraga oamenii, indiferent ca e noapte sau zi, iarna sau vara. De aceea, recomanda construirea unui teren de gazon care, pe langa elementul principal, suprafata de joc, sa fie dotat si cu nocturna, gard de imprejmuire, plase de protectie pentru ca balonul sa nu paraseasca perimetrul. De asemenea, nocturna si balonul presostatic sunt doua elemente esentiale care vor atrage copiii, clientii, sau prietenii dumneavoastra ca un magnet. Astfel, va veti putea bucura de un meci de fotbal in compania prietenilor si vara, cand temperaturile permit efortul fizic cat si iarna, fiind protejat in totalitate de balonul presostatic ce acopera terenul.
In concluzie, constructia de baze sportive este mai simpla si mai avantajoasa ca niciodata, Iar Acatrans va este cel mai bun partener intr-un astfel de demers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *