Categorii
Arhitectura

Constructii case ieftine

Executam constructii case ieftine eco pasive si case independente energetic la preturi incredibil de mici comparativ cu casele clasice din Romania si casele din lemn construite in Europa.

Structura caselor din lemn este realizata ca un sistem spatial de cadre elastice, unde nu exista concentratii de eforturi, iar ansamblul este omogen si echilibrat. Prinderile elementelor se fac acum cu cuie speciale iar îmbinarile spatiale se dubleaza cu piese metalice specializate care asigura o conlucrare spatiala deosebita, aceste case fiind capabile sa se comporte excelent la cutremure de gradul 8 pe scara Richter (in acest caz orice casa din caramida va fisura).

Lemnul este tratat special, cu atentie pentru a nu-i diminua prea mult calitatile ecologice, prin imersie impotriva microorganismelor, cariilor, mucegaiului. Pentru imbunatatirea rezistentei la foc structura casei din lemn este umpluta cu fibra de celuloza, care este un materiale ecologic si ignifug.

Constructii case ieftine din lemn si durata lor de viata

Una dintre caracteristicile fundamentale ale lemnului este elasticitatea si durabilitatea. Acest lucru combinat cu faptul ca materialul este tratat face ca acest tip de case sa aiba o durata de viata cel putin la fel de mare ca cele ridicate din materiale traditionale. Exista si la noi dar mai ales in tari ca Germania si Austria case din lemn care au o varsta de peste 100 ani.

In acest caz, mai sunt aceste case ieftine?

Raspunsul este da, atata timp cat comparam structurile caselor din lemn cu cele din caramida sau beton, care sunt mai scumpe in orice conditii. Apoi ca sa pastram eticheta de case ieftine, depinde de fiecare cat de bine stie sa-si chiverniseasca bugetul la finisari, unde costurile casei pot creste enorm daca lucram neprofesionist sau daca dorim finisari de lux. Dorim case ieftine? Trebuie sa respectam anumite reguli si le putem avea.

Contactati-ne pentru constructii case ieftine dar de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *