Categorii
Casa si Gradina

Containere maritime scoase din uz transformate în containere birou

Containerele au fost folosite de foarte mulți ani, la început erau folosite în zonele miniere din Anglia iar mai apoi englezii și-au dat seama ca ar fi potrivite sa servească drept cutii imense din metal și ar fi potrivite pentru transportul mărfurilor peste oceane, astfel au devenit containere de transport. În prezent milioane de containere stau prin porturile din întreaga lume, așteptând sa fie reciclate. Containerele pot fi re utilizate și folosi ca și case, scoli, grădinițe, laboratoare de lucru, studiouri, birouri, practic orice îți trece prin minte poți face din containerele scoase din uz pentru a salva tone de fier.

Ce ar trebui sa știi înainte de a cumpăra un container maritim?

Containerele maritime sunt perfecte pentru a face din ele clădiri de birouri. În teorie este foarte simplu sa unești containerele sau sa le suprapui unele peste celalalte, însă practic e puțin cam dificil. Ai nevoie de utilaje mari de care să te folosești pentru a le putea muta cu ușurința. Și poate fi greu dacă nu știi exact cum sa faci asta, însă din fericire exista companii care pot face asta și îți pot face cea mai moderna și mai exclusivista clădire de birouri din oraș. Containerele ii v-or da birourilor tale designul industrial, deci nu e neapărat nevoie sa te străduiești prea mult pentru un design aparte.

Chiar si birourile au nevoie de izolație. Un container nu are izolație nici la interior nici la exterior, deci vara v-a fi foarte cald iar iarna v-ei îngheța de frig.Oferă-le angajaților tai locul de muncă confortabil pentru fiecare sezon. Izolează corespunzător containerele pentru a le putea oferii o temperatura potrivita unde ei sa își poata desfășura munca în condiții plăcute. Poți alege pentru izolație și acoperișul verde, asta probabil ii v-a bucura pe angajații tai care pot ieșii pe terasa de pe acoperiș sa se relaxeze după câteva ore de munca în fata calculatorului

Alege containere care nu sunt foarte folosite pentru a nu fi nevoit sa le faci ajustări. Un container second hand foarte folosit are nevoie de îmbunătățiri și întărirea acoperișului și poate chiar schimbarea pardoselilor, dacă dorești sa scapi de aceste probleme poți alege fie un container nou fie unul „de un singur drum” (care a fost folosit o singura data și cel care l-a trimis cu marfa nu l-a mai vrut înapoi)

Containerele pot fi transformate în locuri de munca la un alt nivel. Poți face din sediul tău de birouri un loc unde angajaților sa le placa sa lucreze și asta te costa foarte puțin

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *