Copertine retractabile: Plus-valoare pentru casa ta

posted in: Design Interior | 0

Sistemele de copertine retractabile sunt tot mai populare in aceste zile. Acestea nu numai că adaugă stil şi eleganţă, dar, de asemenea, îmbunătăţeşte eficienţa energetică a casei tale. Umbrirea partii laterale a casei tale, care vine in lumina directa a soarelui în cea mai tare parte a zilei, poate reduce costurile de energie electrică cu peste 35%.

Adăugarea unui sistem de copertine retractabile (marchize) este si foarte comod, mai ales dacă vă decideţi să achiziţionaţi un marchiza motorizat retractabil. Copertine motorizat retractabil sunt considerate a fi cele mai căutate tipuri de copertine.

O altă caracteristică foarte importanta a sistemelor de copertine retractabile este faptul că acestea oferă posibilitatea de a regla manual pasul şi profunzimea. Există, de asemenea, o serie de alte ajustări, care vă permit să se adaptati copertina cum doriţi. Puteţi să o lăsaţi parţial deschisa pentru umbra partiala, sau complet deschisa pentru umbrire maxima.

Un alt progres modern ce tine de copertinele retractabile, reglabile electronic, este manipularea în mod automat în funcţie de condiţiile meteorologice. Aceste tipuri de copertine au senzori care detectează vremea, soarele, temperatura si vantul. Atunci când este cald şi însorit sistemul de copertine retractabile se deschide în sus şi atunci când este rece si vant marchiza se retrage.

Toate sistemele de copertine motorizate vin cu o telecomandă care permite setările curente, astfel încât să ofere protectie indiferent de condiţiile meteorologice de afara.

Sistemele de copertine retractabile ofera o functionalitate mult mai mult în comparaţie cu copertinele fixe. Uneori, poate doriţi să va scaldati în razele soarelui de dimineaţă, cu o ceaşcă de cafea, alte ori poate doriţi să vă relaxaţi la umbra sub marchiza. Cu un sistem retractabil puteţi ajusta marchiza pentru nevoile dumneavoastra.

Copertinele fixe pot fi deteriorate în timpul unor ploi grele sau în timpul unor vânturi puternice. O copertina retractabila cu senzori de ploaie si vant, previne deteriorarea materialului pentru ca aceasta se retrage automat în condiţii meteorologice aspre.

Agenţii imobiliari sugerează adăugarea unei marchize retractabile pentru orice casa. Copertinele retractabile sunt o investitie cu un cost scazut fata de beneficiile pe care le ofera si , in plus, copertinele sunt cele care pot crea mai mult spaţiu utilizabil in exterior. Mai mult spatiu utilizabil, reprezinta o mai mare valoarea a bunurilor!

Doriti mai multe informatii despre facilitatile oferite de gama de copertine? Apeleaza la unul din consilierii Expert Design Group!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *