Corpurile de iluminat – Obiecte indispensabile

posted in: Casa si Gradina | 0

Corpurile de iluminat, sunt intradevar obiecte indispensabile in fiecare casa. Corpurile de iluminat, sunt normal, de la multe feluri si pentru diferitele tipuri de incaperi se poate folosi cate un tip de corp iluminat.
Haideti sa o luam cu inceputul.
Pentru intrarea din afara casei, de obicei so pot folosi diferite tipuri de aplice, cu tenta veche de exemplu, pentru a da un aspect mai rustic. Dupa ce intram, avem de obicei un hol, un hol pe care se poate pune foarte bine atat o lustra simpla cat si un candelabru, daca dimensiunile camerei, in special inaltimea va permit. Asta in principal. Totusi, s-ar putea sa aveti un hol ceva mai mare, cu ceva tablouri eventual pe pereti. De aceea, nu ar strica niste aplice in culorile varului peretilor. Aplicele vor fi puse bineinteles, deasupra tablourilor.
Urmeaza sufrageria, sau living-ul sau cum ii mai spuneti voi. Aici, neaparat drept corp de iluminat va trebui sa folositi o lustra iar daca sufrageria este mare, merge si aici, un candelabru din cristal de exemplu. Sufrageria nu va fi niciodata luminata doar de atat. De aceea, ati mai putea folosi foarte bine diferite spoturi de rigips, plafoniere iar pentru cei ce iubesc modernul, puteti sa va folositi de noua tehnologie led pentru a va lumina sufrageria.
Sa nu uitam nici de faptul ca aveti nevoie de corpuri de iluminat si in dormitoare si in baie. Important este insa un singur lucru: intotdeauna, orice corpuri de iluminat ati alege, acestea trebuie sa se asorteze cu camera in care vor fi puse.

Follow content writer:

Content writeri- preturi mici, calitate garantata: mail us at: filltruck@gmail.com pentru oferte si detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *