Categorii
Moda

Corsetele pentru femei

Se stie ca inca din cele mai vechi timpuri femeile s-au folosti de frumusetea lor pentru a mentine interesul barbatilor. Atunci cand frumusetea era vazuta peste tot, femeile au inceput sa isi exprime frumusetea si senzualitatea cu ajutorul lenjeriei intime. Din aceasta categorie fac parte si corsetele. Corsetele sunt foarte apreciate de femei deoarece acestea le modeleaza corpul si il face sa fie perfect. Un corset iti poate face o talie de „viespe” dar totodata iti poate mari sau micsora sanii.

In general exista 3 tipuri mari de corsete: corsete cu bretele, corsete fara bretele si corsete cu portjartiere. Pe langa aceste 3 mari categorii, exista in dreptul fiecaruia o paleta variata de modele.

Astfel se face ca exista o foarte larga varietate de corsete. Dintre acestea cele mai cunoscute sunt cele folosite ca si lenjerie intima, asa numitele corsete de noapte. Acestea sunt facute special pentru a accentua senzualitatea si a face din femei ceva in fata caruia sa nu poti rezista. Pe langa corsetele de noapte mai exista, corsete de zi, ce pot fi purtate la servici sau in alte locuri publice. Si nu in cele din urma mai sunt asa numitele corsete de club. Corsetele de club dupa cum spune si denumirea sunt corsete ce pot fi purtatea seara la iesirile cu prietenenii, in general acestea sunt facute din piele sau materiale ce imita pielea.

Dupa cum stiti, femeile adora cadourile, asadar, daca vrei sa fi atat tu cat si prietena ta fericiti cumpara-i acum un corset.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *