Cosmedica.ro – chirurgie estetica de la A la Z

Cosmedica.ro, site-ul de prezentare al clinicii cu acelasi nume, a fost relansat de curand aducand mediului online un plus de informatie utila si relevanta in domeniul medicinei estetice si reconstructive.

Clinica Cosmedica
Clinica Cosmedica

Informatia postata pe site este prezentata si transpusa in cuvinte de catre echipa medicala a clinicii astfel incat sa fie usor de inteles de catre orice vizitator al Cosmedica.ro, fara a necesita cunostinte in domeniul medical.

Odata cu relansarea, descrierile fiecarei proceduri in parte au fost imbunatatite si actualizate astfel incat sa ofere utilizatorilor site-ului toate informatiile de care acestia au nevoie: in ce consta fiecare interventie in parte, cum se desfasoara pregatirea pentru interventie, durata de spitalizare in cazul in care este necesar acest lucru si inclusiv durata de recuperare dupa fiecare interventie in parte.

Proceduri la care pot apela potentialii clienti Cosmedica

Procedurile efectuate de catre echipa Cosmedica acopera toate ramurile medicinei estetice si reconstructive. In scopul prestarii unor servicii ireprosabile, echipa foloseste cele mai noi tehnici si cele mai bune echipamente din acest domeniu.

Medicina regenerativa – din aceste proceduri fac parte liposuctia si liposculptura, dar si toate procedurile ce pot fi efectuate cu ajutorul celor mai moderne tehnici de folosire a grasimii proprii, tehnici minim invazive sau noninvazive. Medicina regenerativa se poate apela in vederea maririi feselor, maririi sanilor, maririi penisului, reintretinerea fetei, reintretinerea vaginala si reintretinerea mainilor.

Chirurgia estetica a fetei – in aceasta categorie intra rinoplastia, chirurgia estetica a pleoapelor, otoplastia, marirea sau micsorarea buzelor, marirea barbiei, transplant de par, etc.

Chirurgia estetica a sanilor – acest tip de interventie este unul dintre cele mai populare, indiferent ca este vorba de marirea sau de micsorarea sanilor, de ridicarea sau de reconstructia formei sanilor sau despre interventiile de corectare a asimetriei mamare.

Chirurgia estetica a mamicii – dedicata tuturor femeilor care au nascut de curand si care vor sa isi recapete rapid silueta de dinainte de a ramane gravide. Pachetul dedicat proaspetelor mamici este special creat pentru a reda rapid increderea de sine acestora.

Printre procedurile pe care echipa medicala a clinicii din Baia Mare le pune la dispozitia pacientilor se numara si o oferta de servicii de epilare definitiva, tratamentul arsurilor, injectii pentru infrumusetare, injectii cu grasime proprie, tratamentul cu laser ce poate fi folosit la atenuarea efectelor imbatranirii, la eliminarea semnelor din nastere si chiar la inlaturarea tatuajelor, dar si multe alte tipuri de interventii.

Fiecare interventie in parte este explicata pe larg pentru ca potentialii pacienti ai Cosmedica sa poata face alegeri bine informate inca inainte de a trece pregul uneia dintre cele mai cunoscute clinici de chirurgie plastica si reconstructiva din tara.

Follow Clinica Estetica Cosmedica:

Cosmedica.ro este site-ul de prezentare al clinicii cu acelasi nume din Baia Mare renumita pentru serviciile de chirurgie plastica, estetica si reconstructiva de cea mai inalta calitate, la preturi competitive. Domeniul web serveste la prezentarea filozofiei dupa care echipa clinicii se ghideaza si este o introducere in conceptul de chirurgie plastica. Pe site, potentialii pacienti descopera unele dintre cele mai complete informatii relevante referitoare la procedeele si tehnicile folosite pentru fiecare interventie in parte, detalii legate de tratamentul pre si post operator si posibilitatea de a pune intrebari legate de proceduri la care fiecare raspuns in parte este dat de catre un membru al echipei de medici specialisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *