Mosul umple sacul cu daruri de la Libris

posted in: Cadouri, Cumparaturi | 0

Craciunul e mai frumos cu Libris.ro !

Carti de suflet, oferite in dar de Craciun celor mai importante fiinte din viata ta! Este indemnul pe care Libris Brasov il lanseaza in pragul Sfintelor Sarbatori de Iarna pentru toti cei care vor sa-si surprinda familia si prietenii cu cele mai emotionante si frumoase cadouri.

Intrati acum pe www.libris.ro, selectati rubrica „Hobby practic” plus sectiunea „Carti in dar” si o oferta plina de surprize se va deschide in fata dumneavoastra. Toate produsele din aceasta categorie sunt menite sa constituie un dar de suflet pentru cineva drag: „Special pentru tine de ziua ta”, „Casatorie fericita”, „Dar de femeie”, „Multumesc mama”, „Iubitului meu frate”, „Pentru cea mai grozava prietena”, „Minunatei mele surori” si inca multe altele. Autoarea cea mai populara in randul acestor titluri este: Helen Exley, a caror lucrari cunoscute au cucerit inima a milioane de cititori.

La toate aceste carti, va recomandam sa adaugati pentru dumneavoastra si cei dragi inca un produs din sectorul online „Rafinament si lectura”: cani si seturi de ceainice, ceaiuri savuroase cu multiple arome, semne de carte cu picturile unor mari artisti ai lumii, tocuri pentru ochelari in modele si culori deosebite, agende utile pentru activitatea fiecaruia, pixuri personalizate pentru „cea mai buna fiica” ori „pentru o prietena minunata”, penare practice, cutii metalice si stralucitoare pentru pastrarea ceaiului, brelocuri, boluri din ceramica fina, albume foto si chiar icoane.

Sunt cadouri practice si atractive, cu care Mos Craciun nu va da gres anul acesta. In plus, orice comanda online de minim 30 de lei plasata pe Libris.ro va avea parte de transport gratuit prin curier rapid, oriunde in Romania. De Sarbatori, alegeti siguranta cumparaturilor, prin libraria Libris.ro!

Follow Libris-Online:

Libris.ro este cea mai mare librarie online din Romania. Libris ro este cea mai mare comunitate de clienti multumiti: peste 600.000! Libris.ro este cel mai mare depozit de carte din tara: peste doua milioane de carti. Libris.ro inseamna o oferta fara concurenta: peste 100.000 de carti (29.000 de titluri in limba romana si peste 80.000 in limba engleza), peste 2.100 de albume muzicale, 700 de filme si o varietate de jocuri pentru copii. Libris.ro inseamna livrare prompta, amabila si gratuita (din august 2013!). Orice comanda, indiferent de valoarea ei, ajunge, prin curier, in orice parte a tarii. Libris.ro inseamna “Respect pentru oameni si carti”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *