Craciunul vine cu PlayStation 5

posted in: Marketing | 0

 

Craciunul vine cu PlayStation 5

Urmatoarea consola Sony, PlayStation 5 este un gadget care va ajunge in magazine in perioada sarbatorilor anului viitor. Mai exact te vei putea bucura de aceasta inovatie de Craciun 2020.

     Descopera mai multe detalii cu privire la acest PlayStation

Trebuie sa stii ca Sony incepe promovarea acestei console din timp. Aceasta trebuie sa fie dezvaluita publicului si oferita dezvoltatorilor ca in momentul lansarii sa poata exista un portofoliul de jocuri.

Consola va veni la pachet cu un controller realizat de Sony. In plus vibratiile acestuia vor varia  in intensitatea de la o scena la alta. Triggerele L2 si R3 vor avea o forta adaptiva. Desi nu vor diferi foarte mult de un controller DualShock 4 cel putin se va incarca prin USB C.

Consola va integra un SSD de mare viteza iar chipsetul grafic va fi capabil de ray-tracing. Aceasta consola va oferi o experienta mai buna in jocuri atunci cand accelerezi o masina sau cand folosesti un arc cu sageti.

Pe langa toate astea clasicul “ zguduit” care este specific acestor controllere iti va oferi feedback haptic iar asta va conferi o noua dimenisune in functie de tipul jocului. Pentru toti gamerii senzatia de atingere va fi atat de rafinata incat nu vor putea face diferenta intre un “ tackling” intr-un joc de fotbal si ciocnirea unei masini de un zid.

Toti gamerii asteapta cu nerabdare PlayStations 5 cu toate inovatiile sale. Pentru mai mult detalii click aici si vei afla tot ce te intereseaza despre aceasta minunata consola.

PlayStation 5 este produsul de care foarte multi gameri se vor bucura intr-o perioada scurta de timp. Mai multe aspecte precum spatiul de stocare oferit, pretul sau designul produsului nu sunt inca publicate. Cel mai probabil Sony va publica toate aceste detalii in preajma lansarii oficiale. Pana atunci vom sta cu totii cu sufletul la gura si vom astepta nerabdatori multe alte detalii despre aceasta faimoasa consola.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *