Creatie grafica

posted in: Servicii | 0

Creatia grafica este considerata a fi arta cu un scop. Ceea ce inseamna ca implica un plan bazat pe creativitate, care se foloseste in principiu de anumite imagini, soboluri si in unele cazuri de cuvinte. Mai exact vorbim despr eo comunicare baza pe un nivel vizual, pe o expesie estetica care implica anumte elemente sau instrumente grafice n realizarea acestora.  

Elemente de creatie grafica

De asemenea, creatia grafica poate folosi si anumite modele care se bazeaza pe imagini care la randul lor implica fotografii, ilustratii, logo-uri si simboluri, realizate prin combinatia tehnicilor, care fac referire strica la elementele pe care le vom mentiona in randurile de mai jos. Asadar, ramaneti alaturi de noi pentru a descoperi care sunt acestea.  

Idenity & Branding 

Fara doar si poate recunoasterea unui brand este influentata de partea vizuala care are un imapact imahor in orice situatie. Insa sa vedme ece ste identitatea vizuala. Ei bine, aceasta face referire la aspectul general al respectivei companii. Realizarea identitatii vizuale, pune accent in principiu pe culori specifice, fonturi specifice si in mod special pe elemente grafice care reusesc impreuna sa formeze un tot unitar. Si nu in ultimul rand in centrul identitatii unu brand se afla un logo. 

Print & Publications

Avantajele publicatiilor tiparite

  • Tehnologia publicatiilor  tiparite nu reuseste sa ofere schimbari rapide precum resursele online. 
  • Publicatiile tiparite ajung in timp la anumite segmente de public, care pot avea acees la internet, nelimitat.   

Dezavantaje ale publicatiilor tiparite

Pentru ca creatia grafica are multiple avantaje, aceasta are de asemenea si o serie de dezavantaje, pe care le vom prezenta in randurile de mai jos. 

  • Revistele pot ajunge la un anumit segmente de public, in timp ce partea online poate ajunge fara doar si poate la toate categoriile de segmente. 
  • Publicatiile online au numerosi vizitatori, pentru ca sunt gratuite si pot ajunge la un segment de public larg. In timp pulicatiile tiparite, depind de imprimare, de plati, ceea ce inseamna ca segmentul de public la care poate ajunge este relativ mic.  

DIGITAL MULTIMEDIA

Transmisia multimedia digitala (DMB) este o modalitate de multicastare a continutului multimedia pe dispozitive mobile si portabile, precum telefoanele mobile si serviciile prin satelit.  

Exemplele de continut difuzat multimedia includ: 

  • Partea de text si cea de audio 
  • Grafica sau animatie 
  • Audio si video 
  • Zone multiple de afisare, imagini sau programe multiple pe diverse domenii. 

Una din cele mai populare aplicatii de digital multimedia, este fara doar si poate televiziunea mobila. De exemplu filmele, videoclipurile, muzica, fluxurile RSS si mesajele text pot fi, de asemenea, transmise sub aceasta forma. Majoritatea serviciilor de acest tip vor functiona pe un abonament care implica anumite taxe.  

Cateva cuvinte de creatia grafica 

Creatia grafica este meseria de a crea continut vizual pentru a comunica mesaje. Aplicand ierarhia vizuala si tehnicile de aspect al paginii, designerii grafici folosesc tipografia si imaginile pentru a satisface nevoile specifice ale utilizatorilor si se concentreaza asupra logicii de afisare a elementelor in desene interactive pentru a optimiza experienta utilizatorilor. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *