Credit mobil prin telefon, nebancar, fara adeverinta de salariu

posted in: Finante | 0

Oricui i se poate intampla sa aiba o nevoie financiara urgenta. Spre exemplu o reteta de medicamente neprevazuta, un accident de masina care necesita reparatia autovehicolului, sau o interventie urgenta la instalatia sanitara. Daca nu gasesti un vecin sau un prieten care sa-ti imprumute urgent 1000 lei, cum rezolvi problema ? Din fericire exista solutii pentru astfel de situatii. Un credit mobil este una dintre solutii.

Este un credit pe care il poti accesa rapid, online, prin telefon sau printr-un simplu SMS. Poti apela pentru asta, la orice IFN care acorda credite rapide pe piata din Romania. Exista o multitudine de tipuri de credite, cu conditii de acordare foarte diverse, astfel ca nu se poate sa nu gasesti unul care sa ti se potriveasca. 

Conditiile de acordare sunt in general aceleasi. Spre exemplu, trebuie sa ai o varsta minima de 18- 20 ani si un venit stabil care sa poata fi dovedit de minim 300-700 lei.  Este de asemenea necesar sa ai un cont bancar, o adresa de e-mail valida si un numar de telefon mobil personal activ. Procedura de accesare a creditului este in general aceeasi.

Daca soliciti creditul online ai la dispozitie o aplicatie cu care poti sa vezi ce dobanzi platesti in functie de suma de bani imprumutata si de perioada de creditare. Dupa ce ai stabilit aceste conditii, completezi o cerere  de creditare si o transmiti online impreuna cu o copie a cartii de identitate. Unele IFN-uri mai solicita si un Acord de consultare a bazaei de date a ANAF.

Numai daca mai este necesar, se solicita si alte documente. Dupa acest pas, vei fi contactat de un reprezentant al creditorului, cu care vei definitiva si semna online contractul. Dupa semnarea contractului, in cateva minute ai banii in cont, sau daca nu ai cont ii ridici de la casieria unei banci. Daca soliciti un credit nebancar prin telefon, ai la dispozitie o aplicatie specifica.

Pentru a lua un credit prin SMS, este necesar sa mai fi luat anterior un credit de la acel IFN. In mare, aceasta ar fi procedura. Precum se vede sunt destule avantaje. Totusi, aceste avantaje vin cu un cost reflectat in nivelul dobanzii. Cantariti bine inainte si imprumutati-va doar daca stiti ca puteti rambursa creditul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *