Creme pentru rani

posted in: Sanatate | 0

 

 

In anumite situatii, cand ajungem sa fim supusi unor interventii chirurgicale, cu sau fara voia noastra, precum rinoplastia, abdominoplastia sau orice fel de proceduri care au ca scop reintinerirea tenului, este necesar sa se apeleze la anumite creme pentru rani  care pot grabi vindecarea si au rolul de a impiedica formarea cheloidelor.

Acest tip de crema poate fi folosita atat pre cat si post interventii chirurgicale si reprezinta solutii naturale pentru a ingriji tenul si pielea, indiferent de tipul de ten al consumatorilor.

 

  Ce sunt cheloidele?

Cicatricile cheloide sunt acel gen de cicatrici care prolifereaza si acestea au o serie de caracteristici neplacute, pe langa faptul ca sunt vizibile si inestetice, ele sunt dureroase si prezinta senzatia de mancarime si tensiune.

Exista anumite persoane care prezinta un risc crescut de a dezvolta cheloide, in special acelea care au un ten mai inchis la culoare. Acest lucru trebuie evitat, datorita neplacerilor pe care le aduc.

De aceea, este recomandata folosirea unei creme sau a anumitor lotiuni care stimuleaza elasticitatea pielii si sunt potrivite pentru pielea sensibila.

Ce este o cicatrice?

Cicatrizarea este ultima etapa prin care trece pielea inainte de a se vindeca o leziune. Se poate spune ca o cicatrice este matura dupa 6- 12 luni de la interventia chirurgicala si din acel moment nu mai apar modificari in privinta ei. Este aproape imposibil sa se ajunga la o disparitie completa a cicatricii, insa aceasta poate fi foarte mult estompata, facand-o cat mai putin sesizabila, cu ajutorul cremei pentru rani care reuseste sa minimizeze cicatricile datorita efectelor benefice pe care le are utilizarea ei.

Ce face o crema pentru rani?

Este recomandat sa se foloseasca preventie o crema pentru rani, care este foarte eficienta in cazul cicatricilor. Aceasta poate fi folosita imediat ce se inchide tegumentul, deoarece aceasta este cea mai buna varianta de a mentine pielea hidratata si de a-i oferi protectia necesara. De asemenea, daca aceasta crema este folosita imediat, se reuseste diminuarea riscului de a dezvolta cicatrici ulterior.

Aceste creme pentru rani sunt special create pentru a actiona in mult mai multe moduri decat o fac alt fel de creme, caci acestea reusesc sa sigileze stratul distrus al pielii, reusind sa previna evaporarea apei prin piele, ceea ce permite ca aceasta sa se recupereze mult mai repede.

Aceste creme pentru rani sunt extrem de eficiente datorita ingredientelor naturale care sunt folosite si sistemelor avansate prin care sunt produse si cu ajutorul carora se reuseste o asorbtie maxima a acestora in piele, ceea ce duce catre toate aceste rezultate uimitoare.

Aceste creme pentru rani sunt create de catre medici si esteticieni care reusesc sa puna cap la cap tratamente clinice si produse cu tehnologii avansate. De asemenea, acestia cunosc foarte bine cererile consumatorilor, pentru a putea oferi cele mai eficiente si naturale solutii pentru a ingriji pielea.

Datorita formulelor folosite, cremele pentru rani pot avea diverse efecte benefice asupra oricarui fel de rana sau cicatrice:

  • Crema pentru rani reuseste sa accelereze vindecarea oricaror rani chirurgicale
  • Datorita cremei pentru rani este redus considerabil timpul de recuperare post chirurgicala.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *