Cremele pentru cuperoza sunt eficiente?

posted in: Sanatate | 0

Cele mai multe persoane care sufera de cuperoza se intreaba daca acele acele creme pentru cuperoza de care se vorbeste in reclame chiar functioneaza. Cuperoza poate fi o afectiune dificila pentru cei care o au deoarece persoana in cauza poate deveni complexata de aspectul sau. Vestea buna este ca exista creme cuperoza foarte eficiente.

Tratamentul la nivel topic cu creme cuperoza

Multi pacienti  sunt reticenti in a incerca tratamente topice, cum ar fi cremele. Acest lucru se datoreaza frecvent indoielilor cu privire la functionarea tratamentelor si pot aparea si preocupari legate de probabilitatea aparitiei unor efecte secundare neplacute. Cele mai multe creme cuperoza tratament sunt pe baza de plante, deci daca cititi prospectul veti sti cu siguranta ce sa folositi si veti utiliza exact produsul dorit. Este cu siguranta adevarat ca unii oameni considera ca tratamentele actuale sunt ineficiente. Cu toate acestea, pur si simplu nu este corect sa spunem ca cremele de actualitate nu functioneaza deloc.

Persoanele cu cuperoza papulo-pustulara – care se caracterizeaza prin inrosirea fetei, linii rosii pe obraji si cosuri mici – reactioneaza adesea foarte bine la tratamentele topice cu creme cuperoza. Problemele consta la alte forme ale acestei afectiuni care sunt mai dificile, dar nu in intregime imposibil  tratat cu creme cuperoza tratament. Este, de asemenea, probabil ca medicul va trebui sa incerce diferite combinatii si abordari pentru tratament, pentru a combate pe deplin simptomele.

Cand ar trebui sa folositi creme cuperoza

Odata ce simptomele cuperozei nu mai sunt evidente, medicul poate recomanda continuarea tratamentului pentru a limita riscul de aparitie a unor eruptii ulterioare.

Tratamentele topice, cum ar fi crema sau gelurile, vor trebui in mod normal aplicate o data sau de doua ori pe zi, urmand rutina obisnuita de curatare. In general cutiile de creme cuperoza tratament au si pasii de utilizare si toate instructiunile necesare pentru folosire si este bine sa le urmati.

Cum actioneaza cremele pentru cuperoza?

Cele mai multe creme cuperoza actioneaza stimuland vasele de sange si contractandu-le. Acest lucru reduce roseata care este frecvent observata la persoanele care au cuperoza. Sunt unele tratamente pentru cuperoza care sunt destinate formelor mai intense si mai greu de tratat. Acestea nu sunt si pentru cei cu forme usoare.

Tratamentele reprezentate de creme cuperoza foarte puternice sunt de multe ori o ultima solutie, datorita unui risc mai mare de efecte secundare. In general, cremele topice sunt sigure, dar un numar mic de utilizatori vor avea o iritatie crescuta a pielii.

Medicul  va va sfatui si impotriva acestei forme de tratament daca intentionati sa deveniti sau sunteti deja gravida.

Antibiotice orale – Desi multi pacienti cu cuperoza pot fi tratati cu succes folosind o combinatie de tratamente topice, este posibil ca unii oameni sa incerce alte metode de gestionare a simptomelor.

Acest lucru este cel mai probabil atunci cand cuperoza este considerata a fi la capatul extrem al scalei. In acest caz, cel mai probabil veti primi un tratament cu antibiotice.

Un curs tipic de tratament cu antibiotice va dura sase luni si poate declansa unele efecte secundare minore. In cazuri rare, nici antibioticele orale sau topice nu sunt eficiente. Ca ultima solutie, poate fi prescris un medicament precum isotretinoina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *