Categorii
Afaceri

Cresterea sigurantei calatorilor la metrou cu ajutorul camerelor de supraveghere

Cu mii de calatori in fiecare zi, politia metroului din oras trebuie sa monitorizeze si sa securizeze zonele de la metrou.

Departamentul a investit recent in mai multe sisteme de securitate, incluzand un nou Centrul Operational pentru Controlul Securitatii, unde pot monitoriza focalizarea automata a imaginilor video surprinse cu ajutorul camerelor de supraveghere, radio comunicare, alarmare in caz de incendiu si sisteme pentru detectarea produselor chimice din orice statie.

Seful Centrului pentru Controlul Securitatii afirma ca in 2015 au fost arestati 500 de adulti, a solutionat peste 200 de cazuri si peste 100 de cazuri nu au fost solutionate. De-a lungul timpului a avut peste 6200 de cereri pentru vizualizarea inregistrarilor video. Vizualizarea imaginilor inregistrate in timp real cu ajutorul sistemelor de supraveghere ajuta la prevenirea faptelor de tip infractional si diminueaza numarul acestora. Cu ajutorul sistemului de supraveghere, creste eficienta supraveghetorilor, persoana care monitorizeaza imaginile cu ajutorul camerelor de supraveghere, poate observa diverse fapte si poate acoperi mai multe zone in acelasi timp.

Camerele de supraveghere ajuta la colectarea rapida a informatiilor necesare in cazul unui eveniment neplacut (accidente la locul de munca, accindente in trafic, arestarea traficantilor sau altor persoane care incalca legea, accidentele din diferite zone care sunt instalate si pot ajuta la rezolvarea diferitelor cazuri). Cu ajutorul unui sistem de supraveghere modern veti economisi timp, veti beneficia de imagini video clare cu rezolutie HD la distanta si va veti putea monitoriza activitatea oriunde te-ai afla. Politia sustine ca sunt importante sistemele de supraveghere cu rezolutie HD deoarece asigura imagini bune si ajuta la obtinerea unor dovezi video de necontestat ce ii pot ajuta in rezolvarea diferitelor cazuri si la luarea masurilor legale.

In timpurile noastre, exista foarte multe sisteme de supraveghere performante ce permit utilizatorilor sa capteze diferite situatii cu propria camera video de la Smartphone, permitand trimiterea inregistrarilor de pe propriul telefon la server-ul companiei utilizatorilor si pot fi folosite ca probe in fata legii in cazul unor evenimente neplacute. Inainte de a alege furnizorul cu care doriti sa lucrati este important sa va ganditi la nevoile activitatii pe care o aveti si sa alegeti sistemele video de supraveghere potrivite. Daca ai nevoie de un sistem de securitate si vrei sa inveti mai mult despre camerele de supraveghere, contacteaza expertii nostri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *