”Cu ochii larg inchisi” in varianta romaneasca, de Armada si Semana

posted in: Marketing | 0

Cu totii stim ca majoritatea jucatorilor incearca sa smulga o emotie consumatorului final. Insa ce se intampla atunci cand o campanie este construita aproape integral pe puterea simturilor?

Agentia Armada a lansat pentru brandul Semana o campanie menita sa dezlantuie simturile si sa lase imaginatia sa inlocuiasca ceea ce ochiul arareori vede. Directia creativa a acestei campanii a evidentiat cat de usor ne tradeaza emotiile, mai ales cele placute. Atunci cand ceva ne face placere, acest lucru se vede, se simte, nu e nevoie de mai mult de un gest din care reiese ca traim ceva cu adevarat frumos.

Brandul premium de balsamuri de rufe Semana avea nevoie de ceva care sa-l diferentieze de competitie. Sa vorbesti consumatorului intr-o arena comerciala unde deja s-au stabilit jucatorii principali nu este usor. Totusi, campania propusa de Armada si acceptata de Ficosota (compania mama a brandului Semana) a reusit sa vorbeasca pe limba consumatorilor si sa le spuna ca Semana are puterea sa trezeasca simturi. Micile gesturi tradeaza marile placeri. Mirosul naste amintiri frumoase, care se pastreaza pentru totdeauna. La fel si Semana!
”O campanie facuta cu ochii inchisi de placere. Cam asa a fost pentru noi Semana. Gandul din spatele conceptului fuge fix catre momentul in care inchidem ochii pentru a ne bucura de parfumul preferat. In categoria premium, Semana se remarca prin parfumul puternic si sofisticat, cel pe care il recunosti. Ce a fost altfel? Castingul cu ochii inchisi.” – Aura Sorescu-Alboiu, Creative Director Armada

”Ne-am dorit sa ramanem in mintea consumatorilor cu ceva deosebit. Si am reusit. Mirosul si senzatia catifelata pe care o au rufele la atingere dupa folosirea balsamului Semana transmit mister, senzualitate, dar si delicatete si grija in acelasi timp. Am dorit sa comunicam acest lucru intr-o maniera eleganta si suntem multumiti de rezultatele obtinute in urma acestei campanii” – Martina Parvanova, Brand Manager Ficosota

Campania brandului Semana a fost lansata pe 17.04.2017 si promoveaza conceptul ”Momente traite cu ochii inchisi” printr-un spot TV de 30 secunde si un cut de 15 secunde.
Echipele participante:
Client: Desislava Petkova – Category Manager Fabric & Home Care, Martina Parvanova – Brand Manager
Agentie: Aura Sorescu – Alboiu – Creative Director; Laurenţiu Dumbrava – Head of Art; Tiberiu Tuluca – General Manager
Armada face parte din grupul Propaganda si ofera servicii full service. Printre clientii Armada se regasesc nume mari precum: Mapei Romania, Idea Bank, Airco Group, Prodvinalco, Alpin 57 Lux, Butan Gas si multi altii.
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=bvkW86Mj0HI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *