Culminarea cazarii ieftine

posted in: Turism | 0

Anul 2011 dar si in 2012 a inceput cu o noua docma pe piata turistica, respective “cazare ieftina” care a inceput sa se manifeste exacerbate inca din perioada incipient crizei econmice si acum ajunge la un punct culminat care o aduce catre normalitate.

Insa in ciuda simplitatii ideii, in spatele ei se duc lupte adevarate intre propietarii unitatilor de cazare care lupta direct si umar la umar pentru a oferi turistilor interesati de cazare la cele mai acesibie preturi, si integreaza oferelele de pasti in sau ofetele la munte in turismul romanesc. Oferte care nu fac decat sa ajute In final turistul care are de unde sa alegea in functie de buget si facilitatile puse la dispozitie de fiecare unitate de cazare.

Ofertele sunt punctual de finaliatete a cautariilor de cazare ieftina in motoarele de cautare, prin care propietarul daca si ofera la un pret mult mai redus, o larga gama de servicii de extra corroborate cu clasica cazare. In general acesta se pliaza dupa perioada in care suntem, de exemplu in perioada iernii o sa avem Oferte la Munte sau Ofete de Craciun, odata insa cu venirea anului nou apar si Ofertele de Revelion. Dupa trecerea noului an mai apar sporadic Ofertele de 8 Martie sau Valetine’s Day sau ofertele de Paste, iar odata cu sfarsitul luni aprilie apar si ofetele pe Litoral.

Una peste alta ofertele sau pachetele au ca scop gasirea variantei perfecte pentru fiecare potential turist, de aceea incet ofertele se pliaza dupa bugetul fiecaruia si cerintele feicaruia, pentru a putea castiga ambele tabere, atat propietarul unitatii de cazare cat si turistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *