Culorile determina personalitatea micutilor

posted in: Moda | 0

Culorile au un impac asupra vietii noastre, a adultilor, dar si a copiilor. Sunteti mamici si va intrebati in continuare de ce copilaria este colorata in doua nuante pentru micuti, albastru la baieti si roz la fetite?

Hainutele pentru copii sunt in nuante apropiate. Albastru intradevar este o culoare rece, care exprima masculinitate, insa baietii inca de mici trebuie sa aibe anumite responsabilitati, sa fie mai protectivi, sa stie ca ei vor fii barbatii in familie si ca femeile din viata lor, mai duioase si plapande depind foarte mult de ei.

Ei trebuie sa fie curajosi, atenti, fara teama de mici, insa rozul la fetite este exact invers, se doreste ca acestea sa devina firi sensibile si calme, romantice, care sa isi cultive feminitatea, sa isi dezvolte creativitatea. Rozul atenueza, este ca un pansament pentru pornirile agresive si vulgare, este o culoare calda, care aduce dragoste si o stare de bine si de placere, de timiditate uneori si determina toleranta, puterea de a ierta si de a te schimba.

Pe plan psihic, cognitiv acestea au un rol de influentare puternic, care nu poate invins si se manifesta prin reactiile pe care le au cei mici prin jur. Din acest motiv vreau sa va prezint hainute pentru fetite, de fapt un set, in care se regasesc nuante de roz. Fustita este roz, iar in partea de jos are doua volanase albe cu imprimeuri, cu flori roz, care ne amintesc de caldura soarelui si de parfumul florilor. In partea de sus prezinta un cordon in aceleasi nuante, care este folosit pentru strange fustita in cazul in care este mai larguta.

Bluzita este simpla, alba, avand imprimate flori roz, se incheie cu nasturei roz, micuti, in forma de floare si se leaga la mijloc. Nu are manecute si gulerasul, sunt marginite de dungi finute roz, foarte funny. Mai poate lua pe sub bluzita un maieut, in cazul in care este racoare si pentru a nu raci. Maieutul este si el alb, din bumbac, care are un imprimeu din pietricele, o floricica si cateva frunze.

O pereche de papuci are aceasta tinuta, care pot fi purtati vara, sunt foarte usori, sunt roz si au desenati pe ei o floricica alba.

Culorile influenteaza caracterul si personalitatea micutilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *