Cultura plantelor si pomilor fructiferi

posted in: Comunicate de presa | 0

Arboricultura este o ramura a agriculturii care se ocupa cu cresterea arborilor, arbustilor ornamentali și a pomilor fructiferi.

Pomii fructiferi, de regula, sunt plantati la inceputul lunii octombrie pana la sfarsitul lunii aprilie.

In functie de tipurile de copaci alese cum sunt meri, peri, caisi, piersici, visini, pruni, migdali, diferite specii de arbori fructiferi trebuie sa fie plantati cu grija si crescuti in functie de cerintele lor specifice. Aceste sarcini sunt realizate de catre experti cum sunt agricultorii, prin utilizarea echipamentelor culturilor speciale pentru a produce cea mai buna calitate a fructelor.

Arboricultura in lume

Arboricultura a devenit un sector cu o concurenta puternica in lume. Producatorii francezi sunt pe locul trei in Europa, dupa Italia si Spania, intrucat sunt dedicati diversitatii serviciilor si produselor pentru a satisface toate nevoile clientilor.

Pentru a avea o productivitate maxima si pentru a face fata concurentei este nevoie de utilaje specifice si anume utilaje agricole. Ele determina calitatea produsului.
Tractoarele fructifere sunt masini agricole de specialitate adaptate pentru cultivarea tuturor fructelor. Tractoarele viticole au fost special concepute pentru a rula printre randurile de vita de vie.

Producatorii de tractoare

Concurenta fiind mare, exista numerosi producatori de tractoare fructifere in lume prrintre care cei mai cunoscuti sunt: New Holland, IH, Deutz Fahr, Fendt, Massey Ferguson, Renault…

Agriaffaires este un site special pentru utilaje agricole une puteti gasi usor modelul de echipament agricol necesar voua, oricare ar fi acesta de la tractoarele fructifere John Deere la tractoarele fructifere Caterpillar sau altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *