Cum ajung cartile in engleza la noi acasa

posted in: Literatura | 0

De cate ori am vrut sa avem carti in engleza pentru noi?

De cate ori am vrut sa pastram cartile care le imprumutam de la biblioteca si nu am putut? De atatea ori ne-am si gandit ca daca am avea de unde, ne-am cumpara aceste carti in engleza. Le-am lua, sa le avem acasa, sa le putem reciti ori de cate ori am simti nevoia.

Insa nu se gasesc oriunde si nu intr-o varietate destul de mare incat sa avem de unde alege orice ne dorim, de la literatura internationala, la carti educationale pentru orice varste.
Sunt multe persoane care vor sa invete limba engleza, chiar de varste inaintate. Aceste persoane au nevoie de un suport din care sa poata invata intr-un mod cat mai corect limba.

Chiar si copiii au nevoie de manuale si caiete pentru exercitii cand invata engleza in scoala, iar sistemul educational nu acopera si aceasta necesitate, sau daca o face cumpara materiale de proasta calitate, care nu ii ajuta aproape de loc. Atunci trebuie sa le cumpere singuri. Si unde sa le gasesti in ziua de azi, daca nu intr-un site specializat? Acesta este cel mai sigur mod de a cumpara o carte de acest gen pentru copii.

Macmillan este una dintre cele mai respectate edituri din Marea Britanie. Asta in special in domeniul cartilor necesare tuturor celor care vor sa invete, indiferent de nivelul de cunoastere a limbii engleze. Este foarte important sa stii la ce nivel te situezi pentru a putea merge mai departe si a ajunge la un nivel cat mai ridicat de cunoastere. Daca ne autoevaluam gresit, nu vom putea atinge nivelul dorit.

Noul magazin online Miscellany va aduce mai aproape tocmai aceste carti de care aveti atat de multa nevoie si va garanteaza calitatea Macmillan pentru toate cartile educationale, pentru orice varsta si pentru orice nivel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *