Cum ajungi la un Raportul Autentic

posted in: Matrimoniale | 0

Ma consider o persoana introvertita, nu doar prin faptul ca imi place sa scriu, insa diferitele teste pe care le-am facut mi-au aratat acest lucru in mod evident.

Insa daca ma uit in copilaria mea eram oarecum deschis, vorbeam cu copii de pe strada mea, ne jucam impreuna de dimineata si pana seara, indifferent ca afara era zapada sau foarte cald. Tot timpul eram energic si jucaus cu ceilalti prieteni de pe strada, si nu duceam lipsa de prieteni.

Insa timpul a trecut si am inceput sa fie tot mai constient de sentimentele mele, sa ma cunosc mai bine si sa simt anumite lucruri pe care inainte nu le percepeam ca pe ceva important, pur si simplu nu existau. Insa acum timiditatea isi facea aparitia, golurile in stomac incepeau sa apara iar eu usor dar sigur deveneam introvertit si antisocial.

Nu reuseam sa intru in raport cu oamenii, vorbeam doar cand eram intrebat si eram foarte inchis tot timpul. Cand eram nevoit sa relationez cu o persoana pe care nu o cunosteam, pur si simplu ma uita la acea persoana fara sa zic nimic. La un moment dat un apropiat mi-a spus, care era intr-un cerc de oamenii sa vin si eu sa ii cunosc, insa am reactionat ciudat si agresiv, nu imi placeau oamenii, imi placea lumea in care traiam, unde oamenii nu erau decat niste simpli pioni care nu interactionau intre ei.

Cand am inceput sa studiez pe cont propriu dezvoltare persoanala acum cativa ani, din nevoia mea de a relationa mai mult. Am descoperit lucruri care m-au uimit si care m-am ajutat treptat sa cresc sa devin o alta persoana, o alta versiunea a mea.

Imi era greu sa creez raport cu oamenii, si mai ales cu unele femei, insa treptat am invatat anumite tehnici care m-au ajutat foarte mult sa creez o conexiune autentica cu femeia din fata mea, sa fiu sincer si sa spun exact ce gandesc, chiar daca uneori poate ti se pare putin brutal.

Insa cand spui ce gandesti il ajuti pe partenerul tau de conversatie sa aiba tot mai multa incredere in tine, sa se deschida in fata ta la un moment dat si sa iti spuna gandurile ei cele mai profunde si ascunse pe care in mod normal nu le-ar spune. Cu alte cuvinte, sa devina vulnerabila in fata ta si foarte deschisa.

In primul rand cand te afli in fata unei persoane si vrei sa creezi o conexiune cu acea persoana iar ulterior atractie. Trebuie sa faci cativa pasi care sunt vitalii.

In primul rand este important sa citesti articolul o conversatie autentica…

Ca sa creezi un bun raport in primul rand trebuie sa incepi orice conversatie cu subiecte usoare, sa vorbesti despre pasiunile tale despre hobby-uri. Evident ca nu o sa vorbesti toata seara despre tine, iar pe ea sa nu o bagi in seama. Important este sa interactionezi cu ea, sa fii curios si sa afli cat mai multe lucruri, cu ce isi ocupa timpul, unde munceste, ce studiaza, ce carti ii place sa citeasca . Si ea va deveni curioasa sa te cunoasca mai bine tine si iti va pune si ea intrebari ca sa te descopere.

Cu alte cuvinte, daca te esti curios si ea va deveni curioasa, ulterior daca faci pe indragostitul si ea va reactiona in acel fel. Si vei putea face unele miscari care sa fie favorabile pentru tine, creezi atractie.

 

Din cate ai observat nu este greu sa creezi un raport autentic cu persoana din fata ta, tot ce trebuie sa faci este sa o asculti sa completezi cand ea vorbeste cu intamplari din viata asemanatoare; sa fi curios la persoana ei, sa zambesti si sa ii spui ca si tu ait recut prin aceiasi ipostaza.

Cum ai creat raport la ultima intalnire?

www.limbajuliubirii.ro

Follow hirosima:

Pasionat de apicultura si cresterea matcilor

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *