Cum decoram bradul de Craciun ?

posted in: Comert electronic | 0

Impodobirea bradului are loc in luna Decembrie in preajma Craciunului.

Obiceiul impodobirii bradului de Craciun se pare ca isi are originea in zona apartinand popoarelor germanice. In fiecare an alegerea bradului ce urmeza a fi decorat reprezinta prima si cea mai importanta dintre etapele impodobirii. Astazi se poate opta pentru bradul natural ori pentru cel de plastic.

De asemenea exista posibilitatea alegerii unui brad eco sau in ghiveci ce poate fi plantat ulterior sarbatorilor de iarna. Bradul de plastic prezent pe piata in variate modele, poate reprezenta o solutie practica si uneori mai putin costisitoare.

Desi nu se se poate vorbi cu certitudine despre o ordine a impodobirii bradului de Craciun se pare totusi ca instalatiile cu beculete pot reprezenta primul element ce se aseaza in brad. In cazul instalatiilor plasa de lumini, acestea se vor aseza abia dupa ce pomul de iarna a fost impodobit. Instalatiile de brad ce pot servi la decorarea pomului de Craciun pot fi destul de variate. De la instalatiile cu beculete pana la instalatiile cu leduri, de la instalatiile de interior la instalatiile de exterior ori de la cele cu o suta de beculete la cele cu peste opt sute de beculete, toate acestea pot reprezenta o alternativa la impodobitul bradului.

Instalatiile de brad pot dispune de asemenea de diferite programe ce confera diversitate modului in care acestea raspandesc lumina. Totodata lumina produsa de beculete ori de leduri poate fi atat alba cat si multicolora. Instalatiile de pom sunt de cele mai multe ori elementele de decorat care dau viata bradului de Craciun. Pomul de iarna aduce feerie noptilor de Decembrie, gratie podoabelor sale dar si in special instalatiilor cu luminite. Diversitatea instalatiilor de brad permite alegerea acestora in functie de necesitatea fiecaruia adaptandu-se perfect nevoilor specifice de decor.

Globurile sunt ornamentele ce nu pot lipsi din pomul de Craciun. Acestea pot avea diferite forme, marimi ori culori. De asemenea ele pot fi confectionate din materiale variate si pot imita orice personaj specific sarbatorilor de iarna, cum ar fi spiridusul, saniuta, renul ori chiar personajul central si anume Mos Craciun. Globuletele pentru pomul de iarna pot purta insciptionate diferite mesaje specifice de Craciun. In general culoarea majoritatii globuletelor pentru pomul de Craciun se va putea asorta cu varful pentru brad. Acesta de asemenea, poate lua diverse forme marimi ori poate avea diferite culori. Cea mai raspandita forma a varfului de brad poate fi aceea de steluta, simbol al vestirii nasterii lui Hristos.

Ghirlandele, panglicele ori funditele sunt acele podoabe de brad ce vin sa intregeasca aspectul de sarbatoare al pomului de Craciun. De cele mai multe ori panglicele ori funditele se aseaza acolo unde prinderea globuletelor nu a fost posibila generand astfel un aspect bogat bradului de Craciun. Acestea sunt confectionate in cele mai multe dintre cazuri din tesatura usoara de culoare rosie ornate cu diferite modele ce permit asezarea lor chiar si pe cele mai subtiri dintre cetini fara a le deteriora intr-un fel. Bomboanele de pom ori alte astfel de produse pot contribui pozitiv la ornarea pomului de iarna. Cadourile de Craciun cat mai frumos ambalate, oferite de cei dragi, isi vor gasi cu siguranta locul la baza bradutului impodobit de sarbatoare.

http://www.2u2me.ro/43-decoratiuni-craciun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.