Cum decorez gradina

17/03/2014 | Autor: | Posted in Casa si Gradina

Decorarea gradinii sau a curtii poate fi un proces foarte costisitor, mai ales in ziua de astazi, cand produsele pentru gradina au devenit produse de lux, datorita dorintei generale de a trai in suburbii. Puteti sa luati sfaturi de la prietenii arhitecti, designeri sau chiar ingineri constructori cu mai multa experienta in spatii exterioare. Mai mult, pentru a nu va ingreuna situatia financiara, puteti sa va divizati proiectul in mai multe etape, alocand un buget fix fiecareia. Faceti-va un plan si o schita desenata pentru a avea clar in minte ce doriti sa modificati, adaugati sau sa scoateti.
Decorati terasele sau puntile pe care le aveti cu scaune ieftine si mese. Pentru a gasi ofertele cele mai bune, verificati magazinele mai ieftine, cumparati de la persoane private sau asteptati pana la sfarsitul verii, cand preturile scad. Putet intinde un covor pentru exterior sau puteti adauga plante in ghivece, lampi de exterior, stalpi de luminat sau felinare pentru a crea o atmosfera placuta.
Un mod ieftin de a va contura curtea este de a folosi pietris, pavele de ciment sau beton turnat pentru alei. Daca folositi pietris, achizitionati un tip mai zgumturos, nu cel in forma de mazare. Plantati mai multi copaci si plante perene pentru a nu fi nevoiti sa cheltuiti anual bani cu florile sau arbustii. Gasiti plante care merg bine in climatul in care va aflati pentru ca acestea se vor dezvolta complet si va vor oferi un plus de verdeata.
Un set complet de gradina, cu masa si scaune va pot ajuta sa beneficiati de toata linistea si relaxarea de care aveti nevoie.

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 32 articole .In curand si alte noutati.

Lasă un răspuns