Cum gasesc clienti pentru promovarea prin fax

posted in: Marketing | 3

Viteza cu care se desfasoara comertul si afacerile in momentul actual, ar putea parea inimaginabile daca ne gandim la dificultatile de a te promova eficient si a face business acum 15-20 de ani.
Pe fondul crizei, antreprenorii care au avut cel mai mult de pierdut au fost cei care nu si-au dat seama cum gasesc clienti competitorii lor mai inventivi.
Intr-o piata in care concurenta e acerba si presiunea pe pret este imensa, orice om de afaceri stie ca daca stii cum sa gasesti clientii potriviti, vei reusi sa te dezvolti indiferent de climatul economic. Orice tip de campanie de promovare in masa, fie ca este o campanie de promovare prin e-mail sau promovare prin fax este o metoda simpla si rapida de a-ti trimite scrisoarea de vanzare acolo de unde stii ca iti pot veni comenzile, veniturile, profitul.
Uitati de impartitul de fluturasi sau atarnatul de bannere in intersectii, pe care irositi sute sau chiar mii de euro pe luna pentru rezultate de multe ori indoielnice. Solutiile automatizate si bazele de date ListaFirme® reprezinta astazi solutia prin care nume mari din business-ul romanesc nu-si mai pun problema cum gasesc clienti.
Abonamentele la bazele de date si rapoartele concepute de noi, cu peste 600.000 de firme din Romania, toate in functiune, va ajuta sa demarati actiuni de promovare cu succes maxim si sa va cresteti vanzarile imediat.
Unul dintre instrumentele de marketing oarecum devalorizat in ultima vreme, in favoarea e-mailurilor sau scrisorilor, il reprezinta campaniile de promovare prin fax. Nu doar ca acordam toate facilitatile de contact, filtrare pe domenii, rapoarte financiare firme si statistici de marketing, dar am continuat sa oferim facilitatea e promovare prin fax, drept criteriu de selectie si chiar recomandam sa urmati o asemenea campanie, dintr-un motiv foarte simplu: daca mailurile pot ajunge la in folderul spam sau junk, faxul va ajunge intotdeauna la secretariatul companiilor carora le transmiteti. Faxul, desi mai putin utilizat astazi, e o unealta de promovare pe care destinatarul nu o poate ignora involuntar si reprezinta asadar o cale la fel de buna ca oricare alta de a ajunge la clientii dumneavoastra.
Acum puteti testa in varianta demo fara costuri toate functionalitatile platformei cu baze de date si rapoarte in cel mai complet format continand companiile din Romania care v-ar putea deveni clienti. Aplicatiile ListaFirme® convertesc o simpla scrisoare de vanzare in contracte si tranzactii care transforma marketingul bine facut in succes in afaceri. Incercati solutiile noastre chiar acum!

3 Responses

  1. Protestez

    Faxuri in 2015? Cine mai are in faxuri in zilele noastre?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.