Cum iei categoria A din prima rezolvand chestionare online

posted in: Auto | 0

Verificarea cunostintelor de reguli de circulatie nu a fost niciodata mai simpla. Cu ajutorul testelor online drpciv orice proaspat cursant sau doritor de carnet de sofer poate parcurge mediul de invatare intr-un mod rapid si interactiv.

Chestionarele online sunt concepute in asa fel incat sa acopere toate regulile de circulatie care apar in cadrul testelor computerizate de sustinere a examenului pentru carnetul de soferi.

Testarea in vederea obtinerii permisului pentru categoria A

Categoria A se refera la motociclete cu sau fara atas sau triciclu cu motor de peste 15Kw putere. Obtinerea permisului pentru aceasta categorie se face in urma finalizarii scolii de soferi si dupa sustinerea examenului teoretic si practic.

Chestionare auto, cum te ajuta sa iei permisul de categoria A

De cele mai multe ori doritorii de permis sunt indrumati chiar de instructorii auto sa parcurga chestionare drpciv online. Acest lucru este recomandat datorita faptului ca astfel teoria si cunostintele de reguli de circulatie sunt aprofundate si retinute mai usor.

Testarea teoretica consta intr-un examen pe calculator format dintr-un numar de 20 de intrebari. Timpul limita pentru rezolvarea intregului test este de 20 de minute. Pentru a promova examenul sunt obligatorii cel putin 17 raspunsuri corecte, in caz contrar candidatul este considerat respins.

Chestionarele online de cunoastere a regulilor de circulatie reprezinta solutia ideala de aprofundare a materiei invatate. Doritorii de permis care apeleaza la aceasta forma de studiu au sanse mai mare de promovabilitate si sunt martorii faptului ca aceasta este o varianta excelenta de a se familiariza cu modul in care se desfasoara examenul computerizat. Chestionarele auto simuleaza intr-un mod cat mai real conditiile de examinare a viitorilor soferi. Presiunea timpului limitat, multiplele variante de raspuns si alegerea de a raspunde mai tarziu la unele intrebari sunt criterii implementate in programele de testare online drpciv.

Persoanele care aleg rezolvarea chestionarelor online au un avantaj marit fata de cei care opteaza pentru metode traditionale, cei dintai fiind deja familiarizati cu modul de desfasurare al examenului si reusind astfel sa isi tina sub control starea de neliniste si emotiile.

Testele pentru categoria a, b, c, d sau e sunt accesibile online, preiau intrebarile de pe site-ul oficial drpciv si reactualizeaza in permanenta materialul folosit pentru a asigura cea mai de incredere sursa in ceea ce priveste obtinerea permiselor de soferi.

Vezi pe www.avocatnet.ro totul despre noul program Permis pentru Viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *