Cum iti alegi pachetul perfect de gazduire pentru site-ul tau?

posted in: Gazduire web | 0

Aceasta intrebare este cu siguranta una dintre cele mai fregvente intrebari care apar in mintea noastra atunci cand vrem sa detinem un site in mediul online.

Tendinta de a avea o afacere online sau pur si simplu un blog prin intermediul caruia sa ne exprimam anumite pareri cu privire la evenimentele din viata cotidiana este intr-o continua crestere astfel ca tot mai multi detinatori se lovesc de problema alegerii unui pachet de gazduire potrivit.

Gazduirea web este extrem de importanta din pricina faptului ca fara aceasta un site web poate exista in forma sa insa nu poate fi accesat de catre utilizatorii de internet, Alegerea unui pachet de web hosting se poate dovedi o sarcina extrem de dificila daca nu stii care sunt adevaratele necesitati ale site-ului tau. Gazduire.ro, principalul furnizor de web hosting ne spune care sunt aspectele pe care trebuie sa le avem in vedere pentru a face cea mai potrivita alegere.

Unul dintre lucrurile de baza de care trebuie sa tinem cont in mod constant atunci cand ne alegem pachetul de gazduire este traficul lunar de care dispunem. Fiind la inceput s-ar putea ca traficul pe site sa nu fie foarte pronuntat, astfel ca putem opta pentru oachete de gazduire ceva mai mici.

Lucrurile insa se schimba complet atunci cand traficul creste in mod constant iar resursele puse la dispozitie e catre furnizor nu mai sunt suficiente. In aceste conditii, s-ar putea ca site-ul sa se incarce extrem de greu sau sa fie total inaccesibilutilizatorilor de internet.

Dimensiunea site-ului joaca si ea un rol primordial pentru alegerea potrivita a pachetului de gazduire. In general site-urile de prezentare sau blog-urile nu consuma un numar mare de resurse, lucrurile insa se schimba atunci cand site-ul este incarcat cu tot soiul de elemente tipice site-urilor de prezentare.

Inregistrare domenii – Gazduire.ro

Uptime-ul minim pe care il ofera compania furnizoare este un element esential pentru site-ul tau web, de aceea este recoamndat sa nu alegi companii care ofera un uptime de sub 99,9% pot afecta in mod constant disponibilitatea site-ului.
Suportul tehnic reprezinta unul dintre elementele cheie pentru buna functionalitate a site-ului tau web.

Acestia trebuie sa se asigure in mod constant ca atat serverul cat si site-ul functioneaza corespunzator in orice moment al zilei. In cazul in care apar probleme, acestia trebuie sa gasesca o solutie intr-un timp util avand in vedere ca se pot inregistra pierderi importante daca site-ul este inaccesibil perioade lungi de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.