Cum m-a ajutat o lenjerie de pat

posted in: Design Interior | 0

In urma cu cativa ani cautam un mod prin care sa ma eliberez de povara unui serviciu obositor si care nici nu era satisfacator pe partea financiara.

Nu aveam insa idei care sa se potriveasca cu bugetul meu, si anume 0. Am decis totusi sa plec intr-un ultim concediu, la departare de casa, dar tot in Romania.

Nu plecam cu vreun gand in minte, pur si simplu trebuia sa ma desprind cumva de cotidian, asa ca am hotarat, pe drum, sa raman impreuna cu sotia mea la un motel  de pe drumul european. Motelul destul de dragut si bine ingrijit, mi-a facut cu ochiul de la inceput, asa ca am decis sa ramanem.

Este incredibil, dar cand am ajuns in camera si m-am asezat pe pat dupa o zi lunga de condus, si am atins lenjeria de pat catifelata si imaculata, am stiut instantaneu ce aveam de facut. Trebuia sa imi fac si eu o pensiune sau un loc de cazare. Este interesant, si mi se pare o minune chiar si acum la cativa ani dupa aceasta intamplare, cum o lenjerie de pat a fost tot ce am avut nevoie pentru ca totul sa se puna in miscare.

A doua zi am coborat la prima ora la receptive pentru ca trebuia sa stiu cate ceva despre lenjeria respective. Ce fel de material era acela? De unde era cumparat? Cine facea lenjeriile?

Dupa ceva insistente, am reusit sa aflu ca aceste lenjerii veneau de pe acest site. Erau comandate online. Din cate am reusit sa aflu la acel moment, era singurul site care vindea lenjerii potrivite pentru hoteluri si pensiuni. Materialul era damasc, un soi de bumbac care rezista in timp mult mai bine decat orice alt material natural. Era materialul perfect pentru sutele de spalari la care trebuia sa reziste intr-un an o lenjerie.

mi-am continuat vacanta prin apropiere, incerca sa aflu daca mai sunt si alte facilitati de cazare care foloseau acel tip de lenjerii, insa nicaieri nu am mai fost la fel de placut surprins ca in acel mic motel de la sosea.

Ajuns acasa, am inceput sa ma documentez, sa-mi fac calcule si sa indraznesc sa incep o afacere a mea. Cu un teren mic, pe care inainte nu il foloseam, am reusit sa imi construiesc o pensiune care mi-a dat avant sa mai construiesc in anii urmatori inca doua, in alte zone ale tarii. Este evident ca am luat legatura cu site-ul respectiv si ca am comandat absolut toate lenjeriile de pat  de acolo.

Avand in vedere ca afacusem o comanda atat de mare, si ca pe urma am devenit clientul lor fidel, am reusit sa obtin tot felul de bonusuri folositoare care m-au incurajat chiar mai mult sa devin ceea ce sunt astazi : un antreprenor roman, fericit.

Si toate acestea doar datorita unei lenjerii de pat care mi-a dat ideea ca pot sa fiu orice imi doresc sa fiu. Lasa-ti visele sa devina realitate, nici nu stii de unde pot incepe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.