Cum mi-au castigat admiratia medicii din Alba Iulia

posted in: Sanatate | 0

In urma cu un an am participat la Alba Iulia Music & Film Festival, unde am avut ocazia sa cunosc o multime de oameni ai locului, printre care profesori, scriitori, avocati sau chiar si medici din Alba Iulia.

Acest festival este destinat unui public foarte larg, insa majoritatea participantilor sunt intelectuali pasionati de film si de muzica. Intamplarea face ca pe langa aceste pasiuni, unii dintre ei sa-si practice cu iubire si daruire si profesia.

Elementele imprevizibile care se pot intampla in contextul unui festival

Dupa cum bine stiti, toate manifestarile culturale sau mai putin culturale care aduna intr-un singur loc mai multi oameni beneficiaza de prezenta unor echipe de interventie pentru situatii speciale. Autoritatile se implica in aceste actiuni si pun la dispozitia organizatorilor echipe de pompieri, oameni ai legii si medici.

Medicii din Alba Iulia prezenti la festival nu erau doar cei pe care autoritatile i-au angajat sa se ocupe de asigurarea eventualelor interventii medicale, ci unii dintre ei se aflau chiar in public si venisera cu gandul ca se vor relaxa si ca vor uita de grijile cotidiene.

Insa socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, iar intamplarea a facut ca unii dintre acesti medici aflati in public sa si profeseze in acelasi timp.

Medicii din Alba Iulia, de admirat!

La un moment dat, in timpul festivalului, o persoana aflata la cativa metri departare de mine a lesinat. Mentionez ca in incinta in care ne aflam era foarte aglomerat, iar temperatura era destul de mare din aceasta cauza si aerul aproape irespirabil.

Barbatului aflat la o distanta mica in fata mea i s-a facut brusc rau. Din fericire, medicii din Alba Iulia nu asteapta dispozitii pentru a actiona in astfel de situatii, asa ca unul dintre ei, mai binevoitor, a intervenit imediat si l-a resuscitat pe cel care lesinase.

Intre timp, si-au facut aparitia si paramedicii din staff-ul asigurat de festival si impreuna cu colegii lor din public au reusit sa il puna pe picioare pe barbatul caruia ii crescuse tensiunea si sa ii ofere ingrijirile si indicatiile de care avea nevoie in aceasta situatie. Astfel, au castigat admiratia si respectul tuturor celor din public.

Follow Emil:

Ma pasioneaza fenomenul de promovare pentru afaceri si magazine in mediul virtual: SEO, SEM, SMO, dar si design si content development. http://www.webdesignoptimizare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *