Categorii
Web Design

Cum monetizam un blog sau un site

Ideea de a monetiza un blog sau un site suna bine pentru oricare dintre noi, insa pana ajungi sa scoti bani va dura o perioada in care trebuie sa muncesti in continuu si depui foarte mare pasiune in ceea ce faci. Atunci cand lucrezi pe internet si incerci sa faci bani din asta exista o sansa foarte mare sa te lupti cu niste mori de vant si sa alergi dupa lucruri ireale care nu se vor materializa niciodata. Fiind un mediu virtual trebuie sa urmaresti pasii celor care si-au monetizat site-urile inaintea ta, iar astazi au venituri destul de frumoase.

Sunt multe modalitati, insa in acest scurt articol ne vom indrepta atentia spre advertoriale. Acestea sunt o modalitate buna de a face niste bani in plus, insa inainte de toate iti trebuie un blog sanatos, cu un page rank bun si un numar de vizitatori acceptabil. Daca pornesti de la zero este greu intr-adevar sa ajungi la un asemenea nivel, insa doar printr-o pasiune neincetata poti, intr-o buna zi, sa castigi si tu bani de pe internet.

Pentru a intelege mai bine ce este un advertorial iti voi oferi un exemplu clar: sa zicem ca tu ai o firma care vinde telefoane mobile, iar eu am un blog care este citit zilnic de 2000 de oameni care isi lasa pareri si discuta intr-un mod placut. In momentul in care tu vrei sa te promovezi imi platesti mie o suma de bani ce variaza in functie de caracteristicile blogului pe care il detin si de cererea mea personala, iar eu iti scriu un articol in care laud produsele tale, introduc in text link-uri catre site-ul tau, iar mai apoi il postez la mine pe blog pentru ca toti cei 2000 de vizitatori sa-l vada. Castigurile tale vor creste garantat si toata lumea este multumita.

Pentru mai multe infirmatii despre webdesign sau optimizare site, cititi rubrica noastra de artiole web design

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *