Cum poti maximiza lansarea jocului online dorit

posted in: Jocuri | 0

Pentru fiecare mare lansare a jocului video ca Grand Theft Auto V sau Battlefield 4 , sau alte sute – inclusiv a ta – sunt demne de atenție . Deci, cum poti asigura cele mai recente pauze de titlu prin zgomot?

Vestea bună este puternica si tine de luare a deciziilor poate atu un buget de marketing puternic . Dacă aveți de gând , pregăti , eliminarea barierelor , și să ofere cât mai multe stimulente pentru achiziționarea posibil – și se amestecă în promotii inteligente – puteți împinge jocul afară pe ușă fără a rupe banca . Aici sunt trei domenii majore să ia în considerare :

strategia de produs
Determinarea a ceea ce pentru a oferi consumatorilor , și când să -l ofere , poate consolida recursul jocul înainte de lansare și să ofere un impuls în continuare mult timp după ziua lansării . Statisticile din industrie arată că precomenzi conduce 30 la sută din toate vânzările de jocuri online și un alt 15 la sută vine de la lansarea efectivă . Cu aproape jumătate din toate veniturile on-line care vine la sau înainte de ziua de lansare , planificare precomanda bună este esențială . Începeți prin identificarea strategia de produs . Determinați care variante de joc – Standard , Limited Editions și de colecție , vanzare directa – vă va oferi și atunci când le va oferi – fiecare opțiune poate produce importante venituri incrementale .

Edițiile de colecție genera de multe ori pana la 15 la suta din numarul total de comenzi și mai mult de 20 la suta din veniturile totale on-line. Luați în considerare promovarea acestor ediții râvnit pentru a impulsiona campania precomanda . De exemplu , să fanii dvs. să știe că edițiamai Collector precomenzi societatea primeste, mai multe bunatati va adăuga ( și mai mulți clienți care vor deveni implicat în lansarea dvs. ) .

Și dacă nu sunteți sigur ce fanii sunt în căutarea pentru , sondaj jucătorii prin intermediul mass-media sociale . Vei fi surprins de feedback-ul util primiți despre posibile stimulente , bonusuri , și de conținut – chiar și de stabilire a prețurilor .
flux de cumpărare
Pentru a asigura o experiență pozitivă a consumatorului , precum și un impact maxim de venituri , cred ca client. De ce ar trebui sa cumpar acum ? Care va avea cea mai buna afacere ? Cum pot ajunge pe mâinile mele pe jocul de zi de lansare ? Există un cupon on-line ?

Pe site-ul de e -commerce , face mai ușor pentru client să cumpere de la tine . Optimizarea numărului de pași în fluxul de checkout . Spectacole de cercetare , de exemplu , care arată că eliminarea de pagini care nu sunt necesare și măsuri pot crea cresteri de conversie de două cifre .

Cele mai bune practici in cosul de design include a face butonul ” continua shopping ” mai puțină atenție hapsân decât cea de ” casă „. Odată ce cumpărătorul este în casă , crea pesmet care indică în cazul în care cumpărătorii sunt în proces , precum și pliabil câmpuri de intrare promo – cod pentru a reduce coș abandon în timp ce cumpărătorii caută pentru cupoane .

Una dintre cele mai importante strategii on-line este de a folosi termeni de cumpărare ca stimulente pentru a finaliza vânzări . Face transport standard, gratuită , dacă este posibil , cu o opțiune de a plăti în plus pentru transport maritim premium , în scopul de a ” se obține în ziua lansării . ” Pentru precomenzi , în mod clar că nu va debita cardul de credit al cumpărătorului până când navele de produse . ( Este înțelept pentru a oferi o pre-comanda ” garanție meci preț ” , precum și, în cazul în care prețul scade ) .

În cele din urmă , să dezvolte un calendar de transport inteligent . Revizuiți toate comenzile și adresele 14 zile inainte de lansare și să se asigure că inventar ajunge la depozit 10 zile afară. Navă atât de două zile și comenzilor standard, cu două zile înainte de lansare dvs. ; în acest fel , pachetele de clasa mai mare va ajunge la timp , cu ordinele de transport gratuit ajunge la destinație în termen de o la trei zile de la lansare .

drivere de trafic
Titluri de jocuri pe baza unei licențe de franciză au în mod clar un avantaj , deoarece acestea pot conduce eforturile lor de promovare pentru un site stabilit . Atunci când sunt combinate cu o campanie SEO eficiente , jocuri de licență poate genera peste 50 la sută din vânzările de doar aceste două componente .

Cu toate acestea, orice joc poate genera trafic excelent cu raza de acțiune corect . Dacă sunteți de licitare pe termenii de căutare plătite , liciteze pentru brand-ul de profil înalt și cel mai comerțul termeni – și maximiza beneficiile de căutare plătite de crearea de pagini de cumpărare specifice cu copie de anunțuri simplu . Clienții care nu le place să fie confundate ; este important pentru a face la fel de ușor ca posibil pentru ei să cumpere .

Dacă achiziționați de publicitate de afișare on-line , asigurați-vă că pentru a începe cu site-ul redirecționarea . Acest lucru asigură că vizitatorii site-ului vedea anunțurile dvs. de produse pe alte site-uri după ce părăsesc site-ul dumneavoastră . Anunturi memento ca acestea pot crea lifturi de vânzare de 10 la sută .

Alte informatii cum ar fi e-mail și mass-media sociale păstrează fanii la curent și generează emoție . Pentru e-mail , includ întotdeauna o clară chemare la acțiune și link către pagina dvs. de achiziție „de mai sus ori . ” În ceea ce privește mass-media sociale , amintiți-vă puncte , cum ar fi YouTube, care oferă oportunități multimedia .

Desigur , nici o campanie de lansare de jocuri online nu este completă fără a analiza rezultatele . O analiză a eficienței site-ului franciza , performanță pe canale încrucișate , clicuri de publicitate , precum și a altor valori de marketing vă poate ajuta să dezvolte regim campanie . Prin evaluarea zonelor pentru îmbunătățiri și de a identifica în cazul în care a reușit , puteți ascuți abilitățile și de lansare pentru a face fiecare introducere de produse la fel de interesant ca și jocul în sine pe jocurionline.us.www.jocurionline.us

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *