Cum poti obtine silueta de manechin a Carlei Bruni

06/10/2013 | Autor: | Posted in Lifestyle

Cu siguranta ati auzit de Carla Bruni Sarkozy, sotia Presedintelui Frantei, Nicolas Sarkozy. Ea nu este renumita doar datorita faptului ca este Prima Doamna a Republicii Frantei, ci si datorita frumusetii si siluetei impecabile pe care o afiseaza de fiecare data la evenimentele in care este prezenta. Modul in care Carla a reusit sa ajunga in aceasta forma fizica nu este chiar un secret, tratamentul de slabire miraculos la care ea a apelat, fiind inventat chiar in Paris si extins ulterior in intreaga Europa. Acest tratament se numeste endermologie si este cel mai eficient tratament anticelulitic din ziua de azi, care are rezultate reale.

Procedura prin care se realizeaza tratamentul de endermologie se face cu ajutorul unui dispozitiv cu doua role si a unui vacuum reglabil ce se aplica pe piele. Prin intermediul acestora se realizeaza un masaj profund asupra pielii afectate de celulita, provocand o suctiune controlata. In timpul tratamentului, circulatia sanguina si limfatica va avea o crestere de pana la 200% iar retentia lichidelor si a toxinelor se va diminua considerabil.

Pentru a reusi sa ajungeti la un rezultat ideal, fara pic de grasime inestetica, se recomanda mai multe sedinte de endermologie cu starvac dar si o dieta alimentara care sa faciliteze scaderea in greutate. O sedinta are durata de aproximativ 30-40 de minute si trateaza o singura zona, precum coapsele, bratele sau abdomenul. In timpul acestei sedinte este bine sa se consume 2 litri de apa, pentru a exista o hidratare corecta si continua intr-un tratament in care exista o mare pierdere lichiduala.

Tratamentul de endermologie este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai de succes procedee de eliminare a celulitei si inainte de inceperea sedintelor de tratare, exista o efectuare de analiza a gradului de celulita existenta in tesut, necesara pentru a ajunge la un diagnostic corect care sa determine numarul de sedinte potrivit pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 2 articole .In curand si alte noutati.

Lasă un răspuns