Cum poti sa mergi ieftin in vacante?

Daca iti place sa calatoresti trebuie sa ai mereu bani pregatiti pentru pasiunea ta. Economiseste si fii pregatit pentru ca ofertele bune nu apar des si nu vrei sa le ratezi. Probabil stii deja ca avionul unei companii low-cost nu este nici vechi, nici uzat, nici stricat, ci ofera aceleasi conditii de confort si siguranta ca in cazul unei companii de linie (sau chiar mai bune in unele cazuri).

Invata saprofoto la maxim chiar si de escale. Daca ai ocazia sa iti cumperi un bilet de avion ieftin cu escala, profita de orele in care esti in tranzit pentru a vizita orasul in tranzit. Mai mult decat un bilet ieftin, vei avea ocazia sa vizitezi inca un oras.

Daca stii cum sa iti faci bagajul, cel mai probabil nu vei avea nevoie de bagaj de cala si astfel vei economisi. Pentru a calatori ieftin, foloseste transportul in comun atunci cand infrastructura permite sa vizitezi cat mai multe obiective turistice. Vei vedea ca aceasta varianata este cea mai ieftina in majoritatea cazurilor.

Tine cont de confort, dar si de raportul intre pret si calitate. Alege atent unitatea de cazare, indiferent daca este hotel sau pensiune. In anumite situatii, te poti caza chiar la localnici. Cu siguranta, acolo vei avea parte de cele mai interesante experiente. In cele din urma, oricum vei petrece putin timp in hotel atunci cand mergi in vacanta.

Poti face economi, daca alegi sa mananci pe strada sau de la localnici, in loc sa iei masa la restaurant. Economii mari poti face daca alegi sa calatoresti in extrsezon. De cele mai multe ori, vremea va tine cu tine si te vei bucura de o vacanta minunata, la un pret mult mai mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *