Cum puteti obtine un par de model fara sa va coafati

posted in: Moda | 0

Femeile depun eforturi considerabile pentru a opune rezistenta asteptarilor de frumusete nerealiste oferite de mass-media si modelele expuse in lumina perfectiunii. Cu toate astea, exista un aspect al frumusetii care consemneaza secretul tagaduit al top-modelelor, parul, pus in valoare in cadrul lansarilor designerilor de renume, efervescenti si excentrici, care mizeaza pe coafuri minimaliste si simpliste.
Din fericire pentru femeile ahtiate dupa un par bogat si sanatos, supermodelele nu depind doar de stilistii lor celebri pentru a-si asigura aspectul profi al parului, ci aplica sfaturi utile, la indemana oricui, pentru a atrage toate privirile atunci cand se expun pe podium.

Varfurile taiate drept
Supermodelele apeleaza rar la tunsori, iar atunci cand se executa, tunsorile se efectueaza pe lungime medie, reflectand stilul preferat pentru majoritatea supermodelelor, in scopul obtinerii unei coafuri practice.

De fapt, aceasta tunsoare este si mai versatila, putand fi transformata cu succes in coafuri excentrice, precum bobul fals, in timp ce pentru femeile obisnuite se dovedeste o solutie inspirata care nu necesita timp indelungat pentru coafare. Taietura clasica, dreapta este atemporala, fiind la fel de populara in randul doamnelor si domnisoarelor la fel ca in cazul supermodelelor.

Lasati parul sa „respire”

Caderea parului este generata cu preponderenta in cazul persoanelor care fac abuz de produse de vopsit sau hairstyle, supunand parul zilnic la tratamente ce pot prejudicia textura si integritatea firului de par.

Un sfat pretios care vine tdin partea supermodelelor este sa ii oferiti momente de respiro parului, dandu-i prilejul de a se relaxa si regenera in urma tratamentelor draconice la care este supus.

Este evident ca in spatele caderii parului se pot ascunde si cauze medicale, insa in general aceasta este determinata de folosirea in exces a produselor de hairstyle si a temperaturilor ridicate a placii de par si ondulatorului, care usuca parul si in timp ii slabeste rezistenta.

Samponul succede balsamul

Noile trenduri promoveaza o tehnica atipica, dar fructuoasa, care pare sa dea rezultate in randul multor femei ingrijorate pentru aspectul tern al parului lor. Pentru ca parul sa fie bouncy si plin de volum, modelele recomanda ca acesta sa fie complet liber de orice reziduuri.

Balsamul inmoaie parul, dar il si trage in jos, context ce vizeaza chiar si parul moale si fragil. Este de preferat ca samponul sa se aplice ulterior stratului de balsam, pentru a degreva parul de senzatia de incarcare pe care acesta o va resimti in mod traditional dupa aplicarea abundenta a balsamului hranitor.

Cel mai important hint abia acum urmeaza. Orlando Pita, hairstylist-ul modelelor Victoria’s Secret, alias geniul din spatele celui mai atragator par din univers, propune o formula universal-valabila, definita prin usurinta prin care se obtine.

Acesta insinueaza o coafura sexy, dar nu imposibil de realizat, facand trimitere la binecunoscuta coafura messy, care atrage prin naturalete si o doza de aparenta naivitate. Coafura se obtine usor, pulverizand sampon uscat la radacina firului de par, dupa care parul se aseaza natural, urmand curbaturile si onduleurile native.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *