Cum reincarc un cartus de imprimanta gol?

posted in: Servicii | 0

Cumpararea unui cartus noi presupune o resursa financiara deloc neglijabila. O optiune mult mai buna este de a umple din nou cartusele de la un magazin de reumplere cartuse (reincarcare cartuse), sau la domiciliu cu ajutorul unui kit de reumplere cerneala (refill kit). Nu numai ca este ieftin, dar previne, de asemenea poluarea mediului inconjurator.

Practic, toate cartusele cu jet de cerneala sunt au aceleasi instructiuni de folosire, cu variatii usoare bazate pe numarul de producator si de model al imprimantei.

Daca utilizati un cartus negru, de obicei, are o singura gaura de umplere in timp ce cele mai multe cartuse de culoare au 3 sau mai multe gauri. Mai mult decat atat, asigurati-va ca ati cumparat si ca veti folosi tipul de cerneala care este specific pentru cartusul dvs.

Trebuie mai intai sa scoateti cartusul din imprimanta. In timp ce faci acest lucru, asigurati-va ca nu veti murdari parti electrice ale imprimantei cu amprentele digitale sau de cerneala.

Puneti cartusul pe o zona de lucru si scoateti eticheta de pe partea superioara a cartusului. Acum, trebuie sa localizati gaura in cartusul de cerneala neagra pentru umplere. Daca nu exista nici o gaura, dati o gaura cu ajutorul unui burghiu.

Apoi, umpleti o seringa cu cerneala neagra si introduceti acul in gaura in timp ce apasati in material spongios gasit in interiorul acestuia. Injectati incet cerneala pana la exces cand iese din gaura. Brosura de instructiuni a cartusuuil ar trebui sa mentioneze cat de multa cerneala trebuie sa injectati in cartus.

Repetati cu cartusele color. Dupa curatati cartusul la suprafata, cu o carpa, inlocuiti eticheta de top si, daca este necesar, banda de jos cu tot cu margini. Fara a contamina datele de contact electrice ale imprimantei, curatati incet partea de jos a cartusului folosind o carpa.

Reinstalati cartusul in imprimanta, si repetati aceeasi pasi cu cartusul color al dumneavoastra. Doar asigurati-va ca veti identifica gaurile in dreptul carora veti injecta culorile respective de cerneala. Dupa ce ati reumplut cartusele color, le puteti reinstala in imprimanta.

Rulati un test de cateva pagini. Asigurati-va ca ati curatat toate seringile cu apa sau un solvent care insoteste kitul de reumplere odata ce ati terminat procesul de reincarcare cartuse (reumplere cartuse).

Daca totusi aveti retineri, apelati la servicii de incarcare cartuse (reumplere cartuse)!

http://www.incarcarecartuse.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *