Categorii
Culturism

Cum sa ai corpul dorit fara sa dai bani pe sala

Te intrebi : as putea sa am un corp frumos modelat, daca ma antrenez acasa ? Ce program de antrenament sa folosesc?

Desigur, poti avea un corp admirabil lucrand de acasa, dar nu numai de acasa. Poti avea corpul la care ai visat, fara sa dai bani pe sala luna de luna si facand exercitii atunci cand ai timp.

E important sa intelegi ca pentru a dobandi un corp admirabil de care sa fii mandru/a, trebuie sa urmezi un plan de antrenament si o dieta. Ai sa vezi in continuare ca planul de antrenament nu consta numai in ridicat de gantere si poti sa-l faci astfel incat sa nu devina o rutina plictisitoare. Exista o serie de exercitii pentru piept, abdomen, biceps, triceps, gambe, coapse, toate realizabile de acasa. Asta nu inseamna ca tot antrenamentul il vei face numai de acasa. De exemplu joggingul e un antrenament foarte eficient si care il poti face in natura. Secretul tocmai in asta consta: sa imbini antrenamentul de forta cu exercitii cardio, aerobic, dans, etc.  Odata ce ti-ai stabilit un scop unde vrei sa ajungi, iti va fi simplu sa iti stabilesti un plan, combinand tipurile de antrenament descrise inainte, in functie de necesitatatile tale.

Dieta nu inseamna renuntarea la ce iti place si nici infometare. Pentru a-ti stabili o dieta, intai e necesar sa cunosti ce nutrienti are nevoie corpul tau, unde poti gasi acesti nutrienti si in continuare, iti poti crea meniurile cele mai convenabile.

Toate informatiile despre cum sa iti alcatuiesti un plan de antrenament de acasa, precum si o dieta, le gasesti pe www.antrenament-acasa.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *