Cum sa alegem cel mai bun dentist in Bucuresti?

posted in: Sanatate | 1

Iti prezentam cateva sfaturi care speram sa iti fie de folos in luarea celei mai bune decizii:

Intotdeauna incearca sa afli cat mai multe informatii despre medicul dentist: ce experienta are in domeniu, ce specializare, daca are traininguri, certificate, s.a.m.d.

Intreaba de dinainte despre confortul care iti va fi asigurat inaintea si in timpul procedurilor: anestezie, diverse metode de relaxare (muzica, televizor, etc.)

Intereseaza-te daca medicul are un portofoliu de fotografii (inainte si dupa tratament) in special in cazul in care doresti o cosmetizare (albire, fatete din portelan,  etc.)

Cere detalii despre costul detaliat al tratamentului, inainte de inceperea acestuia si in cazul in care acesta este prea ridicat, daca poti beneficia de diverse reduceri sau oferte.

Dupa ce te-ai hotarat la care cabinet stomatologic din Bucuresti , urmatorul pas este sa contactezi cabinetul de stomatologie pentru a aranja o consultatie cu medicul dentist. Cateva dintre acestea ofera consultatie gratuita, iar o vizita scurta NU inseamna ca trebuie sa si alegi acel dentist.

Discuta cu medicul si afla ce plan de tratament iti ofera acesta, costurile totale, iar daca esti multumit de toate acestea, poti continua tratamentul la acel cabinet stomatologic.

  1. Corina Sandu

    Am avut onoarea sa cunosc si cabinete profesionale „de stat” dar si clinici de ortodentitie particulare de exceptie.
    Cea mai mare problema: programare la consultul stomatologic de rutina.
    Sa speram ca se mai poate lucra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *