Cum sa alegem clubul de dans potrivit

posted in: Alte Sporturi | 0

Indiferent ca este vorba despre noi sau copiii nostri, este foarte important sa stim cum sa alegem clubul de dans potrivit, unde chiar avem sanse reale sa invatam pasi corecti si sa evoluam in stilurile de dans practicate. Sunt o serie de lucruri pe care trebuie sa le analizam inainte de a ne inscrie pe noi sau copilul nostru, niste criterii care deosebesc un club de dans profesionist si potential mare.Daca doriti sa evitati pierderea de timp si implicit pierderea de bani, mai jos aveti cateva criterii dupa care puteti sa va dati seama daca merita sau nu sa va inscrieti la clubul de dans pe care l-ati luat in vizor.

Pregatirea coregrafilor

Primul si cel mai important aspect este pregatirea coregrafilor. In mod normal, ar trebui sa beneficiati de prima ora de dans gratuit ca sa va puteti decide daca va place sau nu ceea ce faceti impreuna cu ei, iar in cazul acesta va este foarte usor sa analizati coregraful care urmeaza sa va introduca in lumea dansului. Un coregraf sau instructor de dans bun, trebuie sa aiba capacitatea sa improvieze si sa danseze stilul de dans predat minim 1 minut, fara nici un efort. El trebuie sa stie macar cateva informatii legate de stilul de dans, precum anii aparitiei, fondatorii, substiluri si tot ce mai tine de stilul de dans.

Conditiile oferite la sala de dans

Al doilea lucru de care ar trebui sa tineti cont este sala de dans unde urmati sa invatati dans. Nu este obligatoriu sa fie o sala dotata cu tot felul de aparate profesionale si sofisticate, este nevoie sa fie o atmosfera placuta, solul sa fie potrivit stilului de dans, iar daca este vorba despre un stil care necesita niste dotari aparte, precum baletul, obligatoriu sa fie prezente, altfel practic desfasurarea cursurilor de dans in mod normal sunt imposibile.

Rezultatele obtinute in decursul anilor

Daca este vorba despre un club de dans vechi, ati putea lua in calcul si rezultatele pe care le-au obitnut acei dansatori si trupe de dans care au participat la cursurile lor, in decursul anilor, astfel va puteti da seama de ce sunt in stare coregrafii si instructorii care predau acolo. Acest criteriu luati-l in considerare cu mare grija deoarece pot fi si cluburi de dans noi insa asta nu inseamna ca nu pot fi profesionisti.

Spor la dansat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *