Cum sa alegi masina de inchiriat ideala

05/02/2019 | Autor: | Posted in Auto, Inchirieri

Daca vrei sa te bucuri de o vacanta reusita alaturi de cei dragi tie si sa ai parte de calatorii placute, ai nevoie sa stii dupa ce criterii sa alegi masina de inchiriat potrivita.

De aceea echipa Expert Auto Rental iti vine in ajutor cu un mic ghid de alegere a masinii de inchiriat ideale pentru ca tu sa afli dupa ce criterii sa alegi masina pentru calatoria ta.

In primul rand trebuie sa vezi cate persoane vor fi in masina in momentul calatoriei. Daca sunteti mai putin de 3 pasageri in masina atunci poti inchiria un autovehicul de dimensiuni mai mici pentru a gasi usor loc de parcare si sa face putina economie. Dar daca in schimb sunteti peste 3 persoane in masina, iti recomandam sa alegi un vehicul de clasa medie pentru a avea toti loc si a va bucura de confort.

Dupa care trebuie sa vezi pe ce fel de drumuri vei circula pe durata calatoriei tale. Este important sa intelegi acest factor pentru ca el va avea un impact puternic asupra confortului tau.

Dupa care trebuie sa compari ofertele firmelor de rent a car pe masina aleasa. Multe firme de rent a car te vor atrage cu preturi mici dar te vor pune sa platesti diverse taxe – predare, primire masina / dotari extra de care ai nevoie/ rezervare din timp si multe altele. Compara online diversele oferte de la firmele de rent a car si alege-o pe cea mai buna.

Dupa care trebuie sa fi atent sa vezi ce alte dotari extra ai putea sa mai ai nevoie – poate vei avea nevoie de gps, scaun copil, portbagaj extra. Toate acestea trebuie sa fie la indemana ta cand vei alege masina pe care vrei sa o inchiriezi pentru calatoria ta.

Daca esti in Oradea sau iti planifici o calatorie in acest oras, te invitam sa vizitezi site-ul RentXpert.ro si alegi masina de inchiriat ideala.

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 1 articole .In curand si alte noutati.

Lasă un răspuns