Cum să alegi pernele potrivite pentru tine?

posted in: Casa si Gradina | 0

Diferitele programe de somn, durata somnului și pozițiile diferite sunt doar câteva dintre modalitățile în care oamenii variază în funcție de somn. Fiecare om are o poziție specifică de dormit, care este cea mai potrivită pentru el și care este cea mai confortabilă pentru somn. În timp ce somnul este menit pentru a întineri corpul și pentru a-l face să se simtă din nou energizat, se poate întâmpla să dormim pe o saltea sau perna rigidă și să ne trezim cu dureri de spate/gat.

Confortul este un element cheie pentru a putea avea cea mai bună odihnă pe timp de noapte. Una dintre cele mai mari probleme ale somnului, însă, este că vă puteți trezi adesea și să vă simțiți agitat și neliniștit, mai degrabă decât întinerit, de aceea am testat și revizuit o mulțime de produse pentru a vă scuti de munca aceasta. Durerea se poate întâmpla cel mai frecvent la nivelul gâtului, umerilor și veți auzi adesea oameni care se plâng de acest lucru. Principala cauză a durerii care apare din somn se datorează modului în care se aplică presiunea asupra spatelui atunci când dorm în diferite poziții. Dacă utilizați o pernă care nu oferă cea mai mare susținere pentru nevoile dumneavoastră, aceasta poate provoca presiune aplicată pe gât și coloană vertebrală, ducând la rigiditate după o presupusă „odihnă” a unei nopți. O altă cauză a durerii pentru durerile de spate este nealinierea coloanei vertebrale, putând crea durere și disconfort. Acest lucru poate duce la alte probleme, cum ar fi fluxul sanguin necorespunzător. Există multe umpluturi de perne diferite, fiecare dintre ele având avantaje și dezavantaje.

Care ar putea fi cea mai bună pernă pentru dumneavoastră?

Înainte de a vă introduce la cele mai obișnuite umpluturi, trebuie să țineți cont de:

1). bugetul pentru pernă – recomandăm să cumpărați mereu la reducere!

2). istoricul sănătății (alergii, astm etc.)

– Microfibră: după cum indică și numele, este alternativa sintetică a pernelor din puf. Deoarece nu sunt făcute din pene reale, acestea sunt mai ieftine și pot fi o opțiune excelentă dacă doriți să cumpărați perne asemanatoare cu cele din pene fără a vă compromite buzunarul, problemele dvs. Avestea vin cu un înveliș de bumbac, sunt respirabile, hipoalergenice și dense, pentru ca somnul dumneavoastră să fie perfect.

Puteți achiziționa un set superb de pilotă și două perne din microfibră aici

– Latex: alegerea perfectă pentru cei cu alergii, deoarece sunt respirabile si rezistente la mucegai si acarieni. Această umplutură populară oferă un suport sporit și are un o înălțime medie spre mare. Prin urmare este recomandată pentru cei care dorm pe laterale și spate. Dezavantajul pernelor de latex este mirosul lor „de cauciuc”.

– Spumă cu memorie: fermă, dar care ia forma capului, umărului și gâtului, atenuând punctele de presiune. Acest tip de umplutură este fabricat din poliuretan și are tendința de a păstra căldura, deoarece de obicei nu este respirabilă. Pernele de spumă de memorie funcționează cel mai bine pentru cei ce dorm pe spate, deoarece nu sunt maleabile. Datorită proceselor de fabricație, acest tip de perne au un miros ușor neplăcut care va dispărea după un timp scurt.

Perne din puf de gâscă: Cunoscute pentru durabilitate acestora, aceste perne au in compozitie 85% puf si 15% pana, iar exteriorul este 100% bumbac. Datorita structurii rezistente a pernei si a proprietatilor sale excelente de pastrare a formei, asigura de fiecare data, un somn linistit si binemeritat dupa o zi intreaga de agitatie si oboseala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *