Cum să alegi rapid și corect o saltea ortopedică, pentru somnul confortabil. Showroom-ul Bellona te ajută să faci alegerea potrivită

posted in: Mobilier | 0

E știut faptul că o saltea bună pentru dormitor, pe care dormim cu plăcere seară de seară, ne influențează în mod direct somnul și sănătatea. Tocmai de aceea, pentru a beneficia de un somn adânc și odihnitor, este foarte important ca salteaua să fie corect aleasă. Și acest lucru nu este atât de simplu pe cât ar putea părea la prima vedere, deoarece ar trebui să iei în considerare nu numai preferințele personale și dimensiunea patului, ci și mulți alți factori.

O saltea ortopedică corect aleasă nu va crea puncte de presiune pe coloană şi încheieturi, prevenind durerile de spate sau articulaţii. Specialiștii showroom-ului Bellona te ajută să faci alegerea corectă, ținând cont de câțiva factori foarte importanți.

Susținere

Se știe că suportul saltelei este un factor crucial în prevenirea și ameliorarea problemelor coloanei vertebrale și a durerilor de spate. Toate tipurile de saltele ar trebui să ofere niveluri suficiente de susținere. Cel mai bun suport pentru spate îl oferă saltelele ortopedice. În  magazinul de mobilă Bellona poți găsi saltele cu straturi de spumă poliuretanică de diferite densități, concepute special pentru un confort maxim în timpul somnului.

Temperatura

Temperatura corpului este un alt factor important în calitatea somnului. Pentru majoritatea oamenilor, transpirația și supraîncălzirea scad nivelul de confort în timpul somnului. Tocmai de aceea, materialele speciale din care sunt făcute saltelele pot crește cantitatea de circulație a aerului în jurul corpului și pot oferi un mediu mai răcoros pentru somn.

Izolarea mișcării

Dacă ai tendința de a te mișca activ în timpul somnului, izolarea mișcării poate fi un factor critic în alegerea saltelei. Saltelele cu arcuri individuale sunt eficiente la izolarea mișcării corpului și îți garantează un somn liniștit. Prin absorbția presiunii, materialele opresc acel efect de ondulare, care poate fi atât de perturbător noaptea.

Reducerea alergenilor

Pentru a reduce alergenii trebuie să alegi o saltea din materiale naturale și cu calități antimicrobiene, antiacariene și antifungice. În showroom-ul Bellona ai posibilitatea de a achiziționa o saltea ortopedică, igienică și perfectă în lupta împotriva alergiilor.

Durabilitate

Pentru ca salteaua să fie durabilă, e recomandat să eviți saltelele exagerat de moi, care se pot comprima în timp. Odată ce suprafața patului devine scufundată, suportul oferit de straturile inferioare ale saltelei devine practic lipsit de valoare.

Așadar, dacă ești în căutarea de mobilă moale în Chișinău sau mobilă pentru dormitoare, în magazinul de mobilă Bellona găsești în vânzare cele mai calitative saltele, precum și baze pentru pat dormitor, tablii și huse, la prețuri extrem de accesibile. Consultanții magazinului de mobilă te vor ajuta să alegi cea mai bună saltea pentru un somn liniștit și confortabil.

Alege o saltea de calitate și bucură-te de un somn sănătos mult timp înainte!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *