Cum sa alegi scoala de soferi

posted in: Automobile | 0

Alegerea scolii de soferi este un pas important si o decizie greu de luat avand in vedere ca sunt foarte multe scoli de soferi.

De obicei apelam la recomandarile prietenilor sau rudelor, dar cel mai bine este sa verificam informatiile oferite de cunostinte si sa ne interesam despre experienta instructorilor si rata de promovabilitate a cursantilor scolii.

Daca te-ai hotarat sa incepi scoala de soferi, probabil sfaturile ce urmeaza iti vor fi de ajutor :

Instructorul auto are un rol esential in formarea ta ca sofer. Este important sa urmezi cursurile cu un instructor cu experienta si rabdare in predarea artei sofatului. Cel mai bine este sa porti o discutie cu instructorul inainte de a incepe cursurile pentru a-ti da seama daca sunteti cat de cat compatibili. Varsta poate fi un indicator al experientei, dar pe de alta parte un instructor mai tanar poate fi mai rabdator cu tine.

Localizarea scolii de soferi este un alt factor de care multi tin cont. In Bucuresti, de exemplu, aspirantii la permisul auto isi aleg o scoala de soferi din sectorul unde locuiesc. Exista insa si instructori care accepta sa te ia cu masina din zona in care stai. Daca nu esti multumit de conditiile scolii sau de instructor, este mai bine sa renunti la comoditate si sa faci un efort pentru a te deplasa la o scoala de soferi aflata la o distanta mai mare de locuinta ta, dar mai profesionala.

Scoala de soferi trebuie sa aiba masini cat mai noi dotate cu A/C, servodirectie si ABS, pentru a putea invata arta condusului fara vreun stres suplimentar.

Este bine sa fiti relaxati si odihniti in timpul orelor de conducere, prin urmare flexibilitatea programului este un alt criteriu de care puteti tine cont. Disponibilitate si in week-end pentru cei ce nu pot face orele in cursul saptamanii este un avantaj pentru persoanele care muncesc sau urmeaza se duc la scoala/facultate.

www.scoaladesoferi

Follow permisdesofer:

Scoala de soferi Dicu http://www.permisdesofer.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *