Cum Sa Alegi Un Fond De Ten Bun Pentru Tine

posted in: Moda | 0

Orice femeie care se respecta ,are in arsenalul sau de cosmetice un fond de ten bun.Alegerea unui fond de ten iti poate da putina bataie de cap,insa daca respecti urmatoarele sfaturi,poti achizitiona produsul cel mai indicat pentru tipologia tenului tau.

Fondul de ten nu trebuie sa incarce pielea.El trebuie sa fie identic sau asemanator cu nuanta pielii tale si trebuie sa fie adecvat cu felul tenului tau(ex. ten gras, ten uscat).O alta calitate importanta a fondului de ten este acela ca el trebuie sa hraneasca pielea cu principii active.

Testarea fondului de ten se face la lumina naturala a zilei.El se aplica dupa ce in prealabil pielea a fost bine curatata.Nu aplicati fondul de ten pe o piele necuratata atent!

Locul unde se poate testa fondul de ten nu este pe mana cum procedeaza multe femei.Cel mai indicat loc este cel de la tample.Modalitatea de aplicare este urmatoarea:se freaca putin fond de ten intre degete pana se incalzeste usor,apoi se aplica pe pometi ,tample si nu uitati si gatul.Se asteapta 2-3 minute ,acesta fiind timpul necesar pentru ca proprietatile fondului de ten sa fie complete.Apoi observati rezultatul.

Fondul de ten se poate aplica si dupa cum v-am spus cu minile ,insa se poate folosi si u buretel.Printre alte insusiri importante ale fondului de ten este acela ca ne protejeaza de factorii nocivi din atmosfera , de poluare si de efectele negative ale razelor ultra-violete.

Cum toate aceste beneficii ale fondului de ten sunt fara tagada importante, putem spune ca fondul de ten reprezinta pentru acest secol XXI ,un produs minune.Si nu exista vedeta de muzica sau de cinema ,care sa nu foloseasca fondul de ten.Si cu totii am admirat pe ecranele televizoarelor si pe copertele magazinelor, chipurile cu nuanta de portelan ale marilor dive.Deci nu ezita sa folosesti cu incredere acest produs minune, numit fond de ten.

http://www.fond-deten.blogspot.com/

Follow leo_cryss:

liber http://www.fond-deten.blogspot.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *