Cum sa alegi un fotograf pentru nunta

posted in: Fotografie | 0

In acest articol voi scriie despre cum sa alegi un fotograf pentru nunta sau eveniment.

Fotograful pentru nunta trebuie sa-l alegi cu mare atentie, pdeoarece el iti va reda pe hartie sau suport media, amintirile de la nunta ta pe care le vei pastra o viata intreaga.

In primul rand trebuie sa fie un adevarat profesionist, inainte sa- angajati trebuie sa ii vedeti modul de lucru , aparatura si portofoliul sau de nunti.

Fotograful vostru de nunta ,poate fi si un fotograf profesionist ( un fotograf peisagist de exemplu,caruia ii place sa fotografieze peisaje,natura dar poate fi si un fotograf sportiv) dar nu un fotograf de nunta,dar totusi recomand cu caldura un fotograf de nunta sau eveniment.

Unul care stiie momentele,si stiie exact ce are de facut cand este vorba de nunta .

Sunt multi oameni care isi cumpara o camera foto si au impresia ca sunt fotografi profesionisti.

Este foarte important sa stiiti cu cine ve-ti lucra pe timpul evenimentului,care sunt pretentiile lui (transport,protocol nr. de persoane), tinuta vestimentara pe care o sa o aiba ,trebuie sa stiiti exact ce ve-ti primi la sfarsitul evenimentului (la terminarea procesari si livrarea materilelor),termenul de livrare al prodului final .

Trebuie sa stiiti de asemenea ce va doriti cu adevarat ,fotografii printate pe hartie,fotografii alb-negru de exemplu sau 16 pe 9,dvd personalizat,carcasa de piele,carca alba sau transparenta.

Conslutati oferta pe care o vedeti de la fotograf, eventual spunetii sa va dea o hartie pe care scrie exact ceea ce ve-ti primi ,trageti de pret si negociati eventual puneti-le in balanta cu alte oferte de la alti fotografi.

Sunt si cazuri cand va doriti un anumit fotograf la evenimentul dumneavostra,In acez caz e un pic mai simplu deoarece deja se presupune ca stiiti fotograful ,ceea ce ofera si prestatia pe care o are.

Multumiti-va cu putin ! Nu trebuie sa primiti 3000 de poze ca sa fiti fericiti dupa nunta,sunt de ajuns si sase sapte sute, dar sa fie de calitate si sa va faca placere si peste ani sa le priviti ,sa va creeze emotii si amintiri placute .

Aici v-am scris doar cateva detalii, dar cred ca ati prins idea

nuntiinsibiu.ro/galerie-foto/bloghttp:/

/galerie-foto/blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *