Cum sa cresti valoarea proprietatii tale prin re-amenajare cu beton amprentat?

posted in: Casa si Gradina | 0

Daca sunteti un proprietar al unei case, ar trebui sa stiti ca ar trebui sa petreceti timp gandindu-va cum puteti imbunatati valoarea acestui bun imobiliar.

Sigur, puteti lasa casa exact asa cum este si sa nu aduceti niciun fel de imbunatatire proprietatii, dar, daca veti decide sa vindeti casa, nu veti fi deloc multumit in ceea ce priveste ROI-ul (randamentul investitiilor).

Deci, iata cateva idei foarte bune despre cum puteti creste valoarea unei proprietati.

Design cu beton amprentat

Betonul amprentat este o inventie extraordinara pentru proprietatile moderne. El aduce o multime de beneficii, iar daca veti dori sa vindeti casa, veti avea un succes mai mare daca aveti pavaje exterioare sau podele interioare din beton amprentat.

Acest tip de beton decorativ arata pur si simplu grozav. Este durabil, extrem de rezistent si foarte placut privirii. In plus, poate fi personalizat si croit pe stilul specific al locuintei. Alegeti textura, culoarea, suprafata. Cu betonul amprentat, aveti numeroase variante la dispozitie.

Montarea de beton amprentat pentru terasae poate aduce imbunatatiri majore unei proprietati. De fapt, acest beton poate imbunatati foarte multi orice design pe care il aveti pe proprietatea dumneavoastra.

Nu va limitati la o amenajare monotona si plictisitoare pentru aleea din jurul gradinii sau terasei. Cautati matrite beton amprentat si ganditi o curte cu un aspect izbitor, curat si durabil. Aleile din spatele casei sunt excelente pentru imbunatatirea valorii unei proprietati, dar daca aveti beton amprentat si pe terasa, veti putea vinde casa la un pret mult mai bun.

Beton amprentat pentru gradina din aer liber

Un alt plus minunat pentru casa dumneavoastra este sa amenajati o gradina frumoasa in aer liber. Cand o proiectati, ganditi-va ce alei din beton amprentat puteti include in schema de amenajare. Aceste portiuni vor spori aspectul estetic al gradinii si al casei.

Nu lasati ca un stil neglijent sa strice sansa de a face o afacere buna atunci cand intentionati sa va vindeti casa. Pe langa beneficiile financiare pe care le ofera o gradina, veti ajunge sa iubiti acest spatiu in care puteti petrece mai mult timp in aer liber.

In afara de o amenajarea unei gradini frumoase in jurul casei exista si alte detalii pe care nu ar trebui sa le lasati deoparte. Chiar daca aveti o casa frumoasa, cu o gradina uimitoare, nu neglijati gazonul, copacii, pomii sau arbustii. In caz contrar, valoarea casei poate scadea semnificativ.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *